Cloud store

Cloud store

Met de Cloud store regelen we je back-ups met de 3-2-1 back-upregel. Zo houden we je back-up data extra beveiligd.

Grip met de 3-2-1 back-upregel

  • Maken we drie back-up’s;
  • Bewaren we die op twee verschillende locaties;
  • Waarvan minimaal één externe locatie.

Wij maken maandelijks een back-up die wordt opgeslagen op je NAS, als je een server agent of back-up & replicatie hebt afgenomen. De tweede en derde back-up zijn dagelijks en zetten we op je NAS en een extern datacenter. Heeft je organisatie geen NAS? Dan is er altijd nog de Veeam Cloud store.

Veeam Cloud store

De Cloud Connect-omgeving van Van der Hoff ICT bestaat uit de Veeam Cloud store en de back-up agent of back-up & replicatie. Op deze omgeving bewaren wij je back-ups als je van de Cloud store gebruik maakt.

Zo is je back-up driedubbel beveiligd:

  • In het fysiek beveiligde datacenter van Interconnect
  • Op je eigen door ons digitaal beveiligde locatie
  • Op een externe locatie

Veeam Cloud store: Basic en Premium

Veeam Cloud store is er in twee variaties: Basic en Premium. Met Basic bewaar je je back-up op een enkele online locatie. Met Premium worden dat twee locaties. Daarbovenop komt Premium met S3 Storage: je slaat je data op in de Cloud bij een externe leverancier. Daarmee is je back-up gemakkelijk te bewaren en extra beveiligd, maar is verwijderen en inzien een stuk lastiger.

Heb je vragen over Cloud store en de voorwaarden, of wil je vrijblijvend ons advies voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op