Security

Werkplek beveiliging – EES

Bescherm je laptop of pc met de werkplek beveiliging van Van der Hoff ICT. Hiermee heb je basisbescherming tegen virussen en ongewenste toegang van buitenaf.

Werkplek beveiliging met Van der Hoff ICT

Door gebruik te maken van reactieve software van ESET blijven we bij met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cyber security.

De oplossingen van Werkplek beveiliging – EES

Met ESET Endpoint software bescherm je je organisatie op meerdere vlakken. Het is bewapend tegen virussen en malware en werkt samen met Firewall. Met ESET haal je de volgende oplossingen in huis:

Two-way Firewall

Zet hackers een hak door je bedrijfsnetwerk te beveiligen. Houd ongeautoriseerde toegang tegen en beperk andere verbindingen zoals openbare Wifi. Kies zelf welk netwerk vertrouwelijk is voor jouw organisatie.

Gedragsdetectie

Deze software bekijkt de systeemactiviteit van jouw apparaten. Als het gedrag herkent dat niet volgens de vooraf gedefinieerde regels is, wordt het direct gestopt.

Ransomware beveiliging

Bestanden of systemen kunnen door ransomware worden gegijzeld voor geld. Dat voorkom je met deze software. Alle applicaties op jouw apparaten worden gecontroleerd op gedragingen van ransomware. Als dat wordt gevonden, wordt het automatisch gestopt.

Exploit blocker

Browsers, documentlezers en e-mailclients zijn gevoelig voor misbruik door schadelijke processen. ESET monitort deze applicaties op exploitatietechnieken en blokkeert deze dreigingen effectief.

Geheugenscan

Moderne malware bestaat vooral uit verborgen codes en encryptie. De ESET-oplossing maakt deze schadelijke processen inzichtelijk door het geheugen van je apparaat te doorgronden.

Botnet beveiliging

Haast onzichtbare botnets verspreiden schadelijke communicatie. De ESET software blokkeert deze communicatie, meldt het aan de gebruiker en ziet welke processen worden overtreden.

Wij geven je graag een persoonlijk advies voor jouw organisatie. Heb je vragen over de Werkplek beveiliging? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op