Onze aanpak

Grip op ICT met GRIP

Grip op ICT betekent voor elke opdrachtgever iets anders. Van een enkele back-up tot het complete beheer.
Met onze GRIP-methode werken we samen aan de ICT-oplossing die het best past bij jouw organisatie.

 

1
Grip begint met een eerste gesprek.
Bij voorkeur bij jou op locatie, zodat we kunnen zien hoe je bedrijf werkt. We analyseren je huidige ICT- en telecommunicatie, houden je processen tegen het licht en inventariseren je wensen en eisen.
2
We stippelen samen de routekaart uit naar jouw ideale ICT-oplossing. Je ontvangt een eerste schets daarvan, die we samen bespreken en bijschaven waar nodig. Wij zorgen meteen voor grip op het proces met een duidelijke structuur, heldere afspraken en een gedetailleerde offerte.
3
GO? Tijd voor de techniek en implementatie. We bereiden je goed voor op de veranderingen in je ICT-omgeving en voeren de wijzigingen zoveel mogelijk door zonder downtime en zonder je te storen. Van Wifi tot digitale werkplekken, wij zorgen ervoor dat het werkt zoals het hoort.
4
Jouw nieuwe ICT-omgeving is klaar! Nu kan je gaan genieten van de productiviteit. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe omgeving soepel blijft werken, houden wij vinger aan de pols in evaluaties en jaargesprekken.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt vertalen we proactief in kansen voor jouw ICT. Naar wens verzorgen we trainingen om ervoor te zorgen dat iedereen de nieuwe oplossingen adopteert. Met een maandabonnement op beheer en support ben je verzekerd van perfecte ICT op elk moment. Dat noemen wij nou grip op ICT.

Grip begint bij een eerste gesprek. Maak een afspraak en maak vrijblijvend kennis met Van der Hoff ICT, bij ons of bij jou op locatie.

Maak een afspraak
Niels van der Hoff