Video Conferencing

Video Conferencing

Iedere organisatie werkt vandaag de dag online samen via diverse programma’s, zoals Teams of Zoom. Met Video Conferencing van Van der Hoff ICT wordt online samenwerken optimaal vormgegeven voor jouw organisatie.

Wij laten je graag bij ons op kantoor zien wat de mogelijkheden zijn.

Boek een demo

MVC860 conferentie set in grote ruimte

Neem je eigen apparaat mee

Bring Your Own Device is, zoals de tekst al aangeeft, het inbrengen van je eigen apparaat. Van der Hoff ICT verzorgt de benodigde hardware en eventueel de benodigde Teams licentie, je zorgt zelf voor de uitvoering. Deze hardware bestaat bijvoorbeeld uit een camera en soundbar of een complete conferentieset. Welke optie het beste bij jouw organisatie past, stellen we samen in overleg vast. Zo is je conferentiesysteem altijd optimaal vormgegeven voor jouw organisatie.

Yealink-MVC-Series-Video-Solution2

Lees meer over Video Conferencing en download hier de brochure.

Brochure Video Conferencing

Altijd klaar voor gebruik

Room Ready is altijd klaar voor gebruik. Het is niet nodig om een laptop mee te nemen om een overleg te starten. Je loopt naar de vergaderruimte waar alles voor je klaar staat. Met een druk op de knop kun je het overleg starten en beëindigen.

Lees hier de brochure

Yealink-MVC-Series-Video-Solution

Benieuwd wat Video Conferencing voor jouw organisatie kan betekenen? Wij laten je graag bij ons op kantoor zien wat de mogelijkheden zijn.

Boek een demo
Van der Hoff ICT - Meeting - Niels TV
Boek een demo
Download brochure