Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting is het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen. Met Narrowcasting maak jij zelf inspirerende content en programma’s waardoor je snel en eenvoudig, relevante informatie kunt presenteren voor een specifieke doelgroep en op een door jouw bepaalde plaats. Blijf actueel door de content te koppelen met onder andere nieuws, weer en social media applicaties.

Lemba-Narrowcasting van der Hoff ICT

Beheer de tv-schermen met een paar muisklikken.

Dankzij het content- en apparaat beheer met software van TelemetryTV is het beheren en implementeren van narrowcasting-systemen eenvoudiger dan ooit tevoren.

Contentbeheer

Geef de inhoud van de tv vorm op de manier die jij wilt. Pas de schermen aan om de inhoud in elke gewenste indeling te laten zien. Het is ook mogelijk meerdere stukjes inhoud op één dia weer te geven.

Maak planningsregels om de inhoud te laten zien waar en wanneer je maar wilt. Je kunt afbeeldingen voor meerdere afspeellijsten toepassen. Daarnaast kun je ook afbeeldingen op verschillende afspeellijsten toepassen, zoals een logo, het weer en de tijd. Label en filter inhoud naar eigen inzicht.

 

Apparaat beheer

Of je nu op 1 of 1000 schermen TelementryTV implementeert, Van der Hoff ICT kan de apparaten op iedere schaal leveren, implementeren en installeren.

Bekijk in één oogopslag het percentage uptime van alle apparaten. Problemen kun je van tevoren identificeren en je ontvangt een melding wanneer een apparaat offline gaat of inhoud niet wordt afgespeeld zoals verwacht.

Narrowcasting voor klanten, bezoekers en medewerkers

Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elke onderneming een mooie en makkelijk toepasbare manier te communiceren naar klanten en bezoekers toe. Ook voor communicatie binnen de organisatie is Narrowcasting van toegevoegde waarde en blijft personeel betrokken bij de organisatie.

Lees de brochure

Benieuwd wat Narrowcasting voor jouw organisatie kan betekenen? Wij laten je graag bij ons op kantoor zien wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op
Van der Hoff ICT - Meeting - Niels TV
Download brochure