Microsoft 365

Microsoft 365 Standard

Microsoft 365 Standard is het softwarepakket voor de standaard digitale bedrijfsomgeving. Het pakket draait op je werkstation of in de Cloud. Microsoft 365 Standard bevat alle programma’s en onderdelen waarmee je onder andere e-mailt, tekst en data verwerkt of overlegt.

Met de oplossingen van Microsoft 365 heb je altijd en overal de nodige bedrijfsdata bij de hand en bestanden deel je veilig binnen een team of organisatie.

E-mail

Houd je mail georganiseerd door de e-mailoplossing van Microsoft te gebruiken. Met de Hosted Exchange licentie beschik je over 50 GB aan opslagcapaciteit.

OneDrive

Bestandsopslag voor al je privédocumenten tot wel 1 TB.

Teams

Met Teams communiceer je met collega’s via chat of (video)bellen. Werk samen aan bestanden door je scherm te delen, of gebruik deze functie voor het houden van een presentatie of online meeting. De instellingen van Teams stel je tijdens het opzetten van een meeting in zoals voor jou het beste werkt.
Afdelingen of projecten geef je waar nodig elk een eigen kanaal met eigen apps om efficiënt te communiceren en samenwerken. Zo is Teams altijd aan te passen aan je organisatie en werkwijze. Hoe dat precies voor jou werkt, leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Office

Alle Office-apps, rechtstreeks op je desktop. Offline toegang tot apps als Outlook, Word, Powerpoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher en Access. Met de Microsoft 365 Standard-licentie stel je de Office-apps in op je eigen werkstation. Zo heb je eenvoudige toegang tot de apps met de meest uitgebreide mogelijkheden. Zo maak je een draaitabel in Excel, pas je verschillende lettertypen toe in Word en voeg je aangepaste animaties toe in PowerPoint. Allerlei opties die in de online variant niet mogelijk zijn.

SharePoint

Bestandsopslag voor al je zakelijke documenten tot wel 1 TB. Met SharePoint is het delen van bestanden met collega’s geen punt. Ook gezamenlijk in één document werken is mogelijk met dit programma. Lees meer informatie over SharePoint.

Microsoft 365 Back-up

De Microsoft 365 Standard-licentie is gekoppeld aan een enkele gebruiker. Wil je werken met back-ups van je e-mails en Office bestanden? Bekijk dan de Microsoft 365 back-up-oplossing.

Heb je vragen over Microsoft 365 Standard of wil je vrijblijvend ons advies voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op