Microsoft 365

Microsoft 365 Back-up

Je bestanden in SharePoint, OneDrive en Teams worden niet automatisch geback-upt door Microsoft. Dat geldt ook voor je e-mails in Hosted Exchange. Toch staat er vaak belangrijke data in deze Cloud-oplossing; denk aan je financiële data, bedrijfsprocessen en belangrijke mails. Wat Microsoft betreft is het back-uppen van die data jouw verantwoordelijkheid. Als je dat niet goed doet, kan de data voor altijd verdwijnen. Daarom regelen wij dat voor je.

Back-up voor Microsoft 365

Met de Microsoft 365 back-up draaien we dagelijks een back-up van al je data in de Cloud. Dat gebeurt ‘s nachts, zodat alle data van die dag wordt meegenomen. Zo’n back-up kun je tot een jaar lang terugzetten. Daarmee heb je altijd een goede back-up oplossing voor je Cloud.

Heb je vragen over Microsoft 365 Back-up, of wil je vrijblijvend ons advies voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Van der Hoff ICT is een modern bedrijf dat gebruik maakt van moderne technieken. Internet Explorer word al enkele jaren niet meer ondersteund. We vragen u om een modernere browser te gebruiken.
Raamstraat 4, 5831 AT Boxmeer
Telefoon
0485 - 520324
E-mailadres
info@vanderhoffict.nl
Wil je gebruik maken van deze website? gebruik Google Chrome