Beheer

Beheer – Server

Krijg grip op je ICT met onze oplossing voor serverbeheer. Wij handelen vroegtijdig op meldingen vanuit je IT-omgeving, waardoor je eventuele problemen op de server voor bent. Bovendien zorgen wij voor tijdige en noodzakelijke updates, bijvoorbeeld voor het veiligheidsniveau van de server. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date beveiliging.

Optimaal beheer van je server

Met de dienst Beheer werk je altijd met een optimale server. Wij zorgen voor constante monitoring van je server om mogelijke problemen of fouten gelijk op te sporen. Daarmee voorkom je stilstand in je organisatie; dat bespaart je zowel kosten als een traag systeem en productiviteitsverlies. We nemen ook zaken als opslagcapaciteit, belasting van het systeem en andere zaken mee, waardoor we waar nodig direct kunnen bijsturen.

Het beheer van je server bestaat uit de volgende onderdelen:

  • ESET server beveiliging software (basis beveiliging);
  • Windows server updates (gecontroleerd en geautomatiseerd);
  • Monitoring (geheugen, processor, opslag, services, uptime).

Snel, accuraat support en grip op de ICT-omgeving

Met serverbeheer bieden we je snel en accuraat support. Het systeem geeft ons een melding waardoor we problemen voorkomen en oplossen, nog voor iemand het probleem zelf ervaart. Datzelfde geldt voor het doorvoeren van aanpassingen. Dat bespaart direct tijd en geld. Je krijgt grip op ICT doordat er altijd controle van de serveromgeving is, waarbij we op ieder moment kunnen bijsturen.

Snelheid

Er is niets vervelender dan werken op een traag systeem. Door constante controle en beheer zorgen we ervoor dat je server op orde blijft. Zo nodig adviseren we vroegtijdig sturen we bij. We monitoren onder andere de belasting, opslagcapaciteit en snelheid van je apparaat.

Up-to-date en veilig

Met wekelijkse updates is je server altijd voorzien van belangrijke beveiligingsupdates. Dat komt de beveiliging van je bedrijfsgegevens ten goede. Van der Hoff ICT voert deze updates automatisch uit.

Heb je vragen over het beheer van je server(s)? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op