Datacenter

VPS resources

Haal alles uit je server met VPS resources. Hiermee creëer je één of meerdere Virtual Private Server(s) die je opstelt en beheert vanuit de Cloud. In overleg met jullie stellen we deze virtuele server samen op basis van het aantal VPS resources. Dit is een combinatie van de volgende onderdelen:

VM’s

Met een softwarematige virtuele machine boots je een werkstation of server na. Het voordeel hiervan is dat je er meerdere op één server kunt plaatsen, dus meerdere werkstations kunt nabootsen.

vCPU

Virtuele CPU, oftewel processorkracht. Hoe hoger de vCPU, hoe sneller je server informatie verwerkt. Deze snelheid is altijd een combinatie van je vCPU en RAM-geheugen.

HDD/SDD data opslag

De omvang van je HDD- en/of SDD-opslag bepaalt hoeveel data er op je server past.

RAM (intern geheugen)

Ook wel bekend als het werkgeheugen. Dit geheugen reserveren we voor je in de Cloud. Het intern geheugen is van belang voor het functioneren van applicaties en programma’s op je server.

VLAN

Met VLAN communiceren we met je server. Dit virtuele netwerk bestaat uit apparaten (zoals de virtuele server), die samen één gemeenschappelijk netwerk vormen. Op afstand inloggen op je virtuele server of VM kan eenvoudig met een VLAN.

Maak je server compleet

Vul de VPS resources-dienst aan met een Windows server-licentie of Firewall as a service om je server compleet te maken. Deze dienst combineert ook goed met onze andere diensten, zoals de Mijn-Online-Werkplek of het onderbrengen van een applicatieserver. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we deze mogelijkheden graag met je door.

Heb je vragen over VPS resources, of wil je vrijblijvend ons advies voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op