Security

Server beveiliging – ESS

Bescherm je server tegen virussen en ongewenste toegang van buitenaf met de server beveiliging.

Server beveiliging – ESS met Van der Hoff ICT

Voor de server beveiliging maken we gebruik van de reactieve software van ESET. Met deze basisbescherming heb je reactieve software die bijblijft met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cyber security. Wij beheren ESET Server Security vanuit de Cloud. Met een applicatie op jouw devices kunnen wij op afstand updaten en beheren, zodat jij altijd veilig kunt werken.

Oplossingen

De oplossingen van Server beveiliging – ESS

Met ESET Server software ben je bewapend tegen virussen en malware en bescherm je je server op meerdere vlakken:

Bescherming tegen netwerkaanvallen

Kwetsbaarheden in je netwerkverkeer zullen er altijd zijn. ESET Server Security beschermt die kwetsbaarheden tegen netwerkaanvallen en de verspreiding van malware.

Microsoft 365 OneDrive Cloud-opslagscanning

De software scant de OneDrive-omgeving van jouw organisatie. Zo houd je zicht op je vertrouwde bron van bedrijfsopslag.

Botnet beveiliging

Haast onzichtbare botnets verspreiden schadelijke communicatie. De ESET software blokkeert deze communicatie, meldt het aan de gebruiker en ziet welke processen worden overtreden.

Gedragsdetectie

Deze software bekijkt de systeemactiviteit van jouw apparaten. Als het gedrag herkent dat niet volgens de vooraf gedefinieerde regels is, wordt het direct gestopt.

AMSI / protected service support

Met de Antimalware Scan Interface (AMSI) krijg je malwarebescherming voor gebruikers, gegevens, applicaties en workloads. Enkel vertrouwde en ondertekende code wordt nog toegestaan met deze in Windows ingebouwde beveiligingsmodule. Het werkt als bescherming tegen aanvallen waarbij malware code injecteert.

Ransomware beveiliging

Bestanden of systemen kunnen door ransomware worden gegijzeld voor geld. Dat risico beperk je met deze software. Alle applicaties op jouw apparaten worden gecontroleerd op gedragingen van ransomware. Als dat wordt gevonden, wordt het automatisch gestopt.

Wij geven je graag een persoonlijk advies voor jouw organisatie. Heb je vragen over de Server beveiliging? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op