Security

Netwerkbeveiliging

De Fortigate firewall beschermt jouw bedrijfsnetwerk tegen ongewenste indringers. Als figuurlijke brandmuur tussen jouw netwerk en apparaten en dreigingen van buitenaf is firewall de basis van je beveiliging. Voor de Fortigate firewall kun je kiezen uit verschillende security bundels. We zetten de meest gebruikte opties graag voor je op een rij. Wil je advies op maat van ons? We informeren je graag over de opties die het beste passen bij jouw organisatie.

24×7 Forticare contract van Fortigate

Met het Forticare contract krijg je verbeterde service voor Fortigate. Dat houdt het volgende in:

24×7 Support

Met 24×7 support schakelen wij snel met de supportmedewerkers van Fortinet, de aanbieder van Fortigate. Wij overleggen complexe storingen met een expert, zodat we jouw storing efficiënter en sneller kunnen oplossen.

Premium RMA

Een defecte Fortinet Firewall wordt snel vervangen met premium RMA (Return Material Authorization). Bij een goedgekeurde retourmelding verzendt Fortinet de eerstvolgende werkdag een nieuwe. Zo ervaar je zo min mogelijk overlast van een defecte Firewall.

De securitybundels van Fortigate

 

ASE Forticare

Als je nóg sneller geholpen wil worden dan bij het 24×7 contract, is deze bundel met Advanced services tickethandling interessant. Elk ticket dat wij aanmaken, wordt met voorrang opgepakt en komt altijd direct bij een ervaren technicus terecht.

Advanced threat protection

Voor extra beveiliging bovenop het 24×7 contract heb je de Advanced threat protection. Deze bestaat uit:

 • IPS
  Met een Intrusion Detection Prevention System bescherm je jezelf tegen hackers en ongewenste toegang.
 • AV
  Een oude bekende maar toch onmisbaar: antivirus software.
 • Botnet IP/domain
  Hiermee filteren we schadelijke communicatie door botnets en aanvallen op je netwerk, zoals DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen.
 • Mobile malware
  Beschermt je tegen schadelijke software die via mobiele apparaten op jouw netwerk binnenkomen.
 • Fortigate Cloud sandbox
  Met deze software heb je controle over gebruikte apps binnen je netwerk.

Unified Threat Protection (UTP bundel)

De UTP bundel combineert het 24×7 Forticare contract en de Advanced threat protection met webfiltering en antispam-services.

Heb je vragen over Fortigate? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op