Beheer

Beheer – Werkplek

Krijg grip op je ICT met onze oplossing voor werkplekbeheer. Wij handelen vroegtijdig op meldingen vanuit je IT-omgeving, waardoor je eventuele problemen op de werkplekken van medewerkers voor bent. Bovendien zorgen we voor tijdige en noodzakelijke updates, bijvoorbeeld voor het veiligheidsniveau van de werkplek. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date beveiliging.

samenwerken aan bureau

Optimaal beheer van je werkplekken

Met de dienst Beheer werk je altijd met een optimale werkplek.
We zorgen voor constante monitoring van je werkplek om mogelijke problemen of fouten gelijk op te sporen. Daarmee voorkom je stilstand in je organisatie; dat bespaart je zowel kosten als een traag systeem en productiviteitsverlies. Door ook zaken als opslagcapaciteit, belasting van het systeem en andere zaken mee te nemen kunnen we waar nodig direct bijsturen.

Het beheer van je werkplekken bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Werkplek beveiligingssoftware (basis beveiliging);
  • Windows updates (gecontroleerd en geautomatiseerd);
  • Derde partij software updates (Chrome, Adobe PDF, Java, Teamviewer en VLC);
  • Microsoft Office updates;
  • Monitoring (geheugen, processor, opslag).

Up-to-date en veilig

Met wekelijkse updates zijn je werkplekken altijd voorzien van belangrijke beveiligingsupdates. Dat komt de beveiliging van je bedrijfsgegevens ten goede. Van der Hoff ICT voert deze updates automatisch uit. Naast je beveiligingssoftware houden we ook andere, veelgebruikte programma’s up-to-date. Denk bijvoorbeeld aan Google Chrome, Safari, Adobe of Microsoft Office.

Snelheid

Er is niets vervelender dan werken op een traag systeem. Door constante controle en strak beheer zorgen we ervoor dat je werkplek snel blijft. Zo nodig sturen we vroegtijdig bij. We monitoren onder andere de belasting, opslagcapaciteit en snelheid van je apparaat. Hiernaast kunnen we, altijd in overleg, tijdelijke bestanden eenvoudig opschonen. Dit zorgt vaak voor een sneller systeem.

Snel, accuraat support en grip op de ICT-omgeving

Met werkplekbeheer bieden we je snel en accuraat support. Het systeem geeft ons een melding waardoor we problemen voorkomen en oplossen, nog voor iemand het probleem zelf ervaart. Datzelfde geldt voor het doorvoeren van aanpassingen. Dat bespaart direct tijd en geld. Je krijgt grip op ICT doordat er altijd controle van de werkomgeving is, waarbij er op ieder moment kan worden bijgestuurd.

Heb je vragen over het beheer van je werkplekken? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op