Veeam

Back-up & replicatie

Back-ups van je volledige Hyper-V of VMware-omgeving maak je met Veeam back-up & replicatie. Met de Enterprise-licentie laat je ook back-ups maken van je SQL-database. Deze software schrijft de back-up naar verschillende locaties; USB-schijf, netwerklocatie (NAS), Cloud Connect of S3 Storage. Dat kan ook nog eens tegelijkertijd naar meerdere van deze locaties.

Regelmatige back-ups

Eenmaal per dag maakt Veeam een back-up. In overleg met ons bepaal je waar en wanneer die terecht komt. Is één back-up per dag niet voldoende? Bespreek dan met ons welke frequentie het beste past bij jouw organisatie.

Een back-up heeft te maken met retentie. Zo kan een back-up in een periode van 7, 14 of 30 dagen worden bewaard. Heb je behoefte aan een andere termijn, maak dan met ons een afspraak op maat.

Cloud Connect en S3 Storage

Cloud Connect is de eigen opslag van Van der Hoff ICT. Je back-up is daarmee extra beveiligd. Mocht er toch iets gebeuren met je back-up, hebben wij een kopie op onze eigen opslag. Lees meer over Cloud Connect.

S3 Storage slaat je data op in de Cloud bij een externe leverancier. Daarmee is je back-up extra beveiligd en gemakkelijk te bewaren, maar is verwijderen en inzien een stuk lastiger.

Heb je vragen over back-up & replicatie en de voorwaarden, of wil je vrijblijvend ons advies voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op