Microsoft 365

Microsoft 365 Basic

Microsoft 365 Basic is het pakket voor de basis van je digitale bedrijfsomgeving. Het softwarepakket werkt op je werkstation of in de Cloud. Microsoft 365 Basic bevat alle online programma’s en onderdelen die je nodig hebt om onder andere te mailen, tekst en data te verwerken en te overleggen.

Met de oplossingen van Microsoft 365 heb je altijd en overal de nodige bedrijfsdata bij de hand. Bestanden deel je veilig binnen een team of je organisatie.

E-mail

Houd je mail georganiseerd door de e-mailoplossing van Microsoft te gebruiken. Met de Hosted Exchange licentie beschik je over 50 GB aan opslagcapaciteit.

OneDrive

Bestandsopslag voor al je privédocumenten tot wel 1 TB.

Teams

Online meetings zijn nu de standaard. Met Teams communiceer je met collega’s via chat of (video)bellen. Werk samen aan bestanden door je scherm te delen, of gebruik deze functie voor het houden van een presentatie. De instellingen van Teams stel je tijdens het opzetten van een meeting in zoals het voor jou het beste werkt.
Afdelingen of projecten geef je waar nodig elk een eigen kanaal met eigen apps om efficiënt te communiceren en samenwerken. Zo is Teams altijd aan te passen aan je organisatie en werkwijze. Hoe dat precies voor jou werkt, leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Office online

Gebruik programma’s als Outlook en de Office-apps online. De online versie is beknopter en overal te gebruiken. Door op de Microsoft-portal in te loggen heb je toegang tot je mail in Outlook, of ga je aan de slag met je Word-documenten. Liever apps op je desktop? Kies dan Microsoft 365 Standard.

SharePoint

Bestandsopslag voor al je zakelijke documenten tot wel 1 TB. Met SharePoint is het delen van bestanden met collega’s geen punt. Ook gezamenlijk in één document werken is mogelijk met dit programma. Lees meer informatie over SharePoint.

Microsoft 365 Back-up

De Microsoft 365 Basic licentie is gekoppeld aan een enkele gebruiker. Wil je werken met back-ups van je e-mails en Office bestanden? Bekijk dan de Microsoft 365 back-up-oplossing.

Heb je vragen over Microsoft 365 of wil je vrijblijvend ons advies voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op