Alles in één

De Werkplek van Nu

Altijd en overal samenwerken. Veilig en snel.
Met een digitale werkplek maak je werken nog productiever en makkelijker. Zo ben je klaar voor het nieuwe werken, nu en in de toekomst.
samenwerken aan bureau
De werkplek van nu

Altijd en overal, veilig en snel toegang tot data, informatie en applicaties.

We werken op locatie, lezen notulen onderweg en sturen we vaak ’s avonds nog een e-mail. De Werkplek van Nu is een online werkplek in de Cloud. Hierdoor hebben medewerkers op ieder moment, vanaf elke locatie toegang tot bedrijfsgegevens. De Werkplek van Nu zorgt ervoor dat medewerkers makkelijk en veilig toegang hebben tot de juiste informatie, data en apps en daardoor beter samen kunnen werken.

Lees meer

Online werkplek

Één online werkplek, altijd en overal beschikbaar.

Medewerkers krijgen met De Werkplek van Nu veilig en efficiënt toegang tot hun bedrijfsgegevens en applicaties. Een werkplek die zich automatisch aanpast op functie, locatie, apparaat en meer, geheel gepersonaliseerd met alleen de applicaties die de functie van de medewerker behoeft. De Werkplek van Nu past zich aan per persoon of per groep. Alle documenten, externe SaaS,- en Windows applicaties zijn gebundeld in één online moderne werkplek.

Lees meer

Microsoft Azure

Het hart van De Werkplek van Nu.

Microsoft Azure is de basis vanDe Werkplek van Nu. Azure is het krachtige, schaalbare cloudplatform van Microsoft. Met gebruik van Microsoft Azure maakt het niet uit waar medewerkers zich bevinden. Ze kunnen zich overal, op ieder moment en op het gewenste apparaat inloggen in hun persoonlijke omgeving. Mocht er tijdelijk geen internetveiling mogelijk zijn, dan werken de lokale Office-applicaties gewoon door.

Lees meer

Samenwerken

Efficiënt samenwerken met Sharepoint.

Met De Werkplek van Nu werken teamleden efficiënt samen met SharePoint. Intern met collega’s en met externe relaties samenwerken aan dezelfde documenten. Dat voorkomt veel e-mailverkeer en iedereen beschikt altijd over de meest recente bestanden. Dankzij Microsoft Teams communiceer je gemakkelijk met collega’s maar ook met relaties buiten de organisatie. Met Teams kun je onder andere een video conference opzetten en beschikt Teams over een chat en telefonie functie.

Lees meer

Van der Hoff ICT - Meeting - Niels TV
Beveiliging

Veiligheid voorop!

Hoe meer data binnen de organisatie, hoe groter de kans op datalekken, aanvallen en zwakke plekken. Phishing en ransomware leggen bedrijven regelmatig plat. De Werkplek van Nu beschikt over geavanceerde beveiligingssoftware om criminaliteit en misbruik van IT en data tegen te gaan. De software richt zich erop dat medewerkers veilig kunnen werken en e-mailen zonder dat de productiviteit in het geding komt.

Lees meer

Tweedelijns_vacature
Printen

Altijd en overal printen.

Met de Cloud printservice binnen De Werkplek van Nu beheer je meerdere printers zonder dat daar een server voor nodig is. We stellen de gekoppelde printers op afstand in via een beheerdersomgeving waarna je er de volledige controle over hebt. Per gebruiker worden er toegangs- en beheermogelijkheden ingesteld en voorkom je dat onjuiste personen bij vertrouwelijke of gevoelige documenten kunnen.

Lees meer

Printer Kyocera met mobiele app
De voordelen van De Werkplek van Nu op een rijtje:
 • Altijd en overal makkelijk samenwerken
 • Software is altijd up-to-date
 • Beveiliging is altijd up-to-date
 • Complete controle met werkplekbeheer
 • Grip op de IT
 • Efficiënt en simpel werken
 • De Werkplek van Nu abonnementen bewegen met de grootte van je bedrijf mee. Makkelijk op- of afschalen.
 • Voor iedere onderneming een passend (maatwerk) abonnement.
 • Één aanspreekpunt met gespecialiseerde medewerkers en maar één factuur.
 • Van der Hoff ICT, erkent en gecertificeerd Microsoft Silver partner
 • De verandering naar de De Werkplek van Nu begeleiden.

100% flexibel voor
een vaste prijs

Kies voor De Werkplek van Nu en betaal een vast bedrag per gebruiker, voor optimale flexibiliteit. Vertrouw op de meest solide standaarden uit de markt en zet het naar je hand met oplossingen op maat.

Kom in contact

Basic
Premium
Enterprise

Klaar voor het nieuwe werken? Heb je vragen? Bel ons op 0485 – 520324 of mail naar info@vanderhoffict.nl. Meteen starten? Maak een afspraak en maak vrijblijvend kennis met Van der Hoff ICT, bij ons of bij jou op locatie.

Maak een afspraak
Niels van der Hoff