Alles in één

De werkplek van nu

Altijd en overal samenwerken. Veilig en snel.
Met een digitale werkplek maak je werken nog productiever en makkelijker. Zo ben je klaar voor het nieuwe werken, nu en in de toekomst.
Bedrijfsautomatisering

Je bedrijf draait op volle toeren en leunt daarbij op hard- en software. Daar moet je continu op kunnen vertrouwen.

Van der Hoff ICT zorgt voor die grip. We bouwen, beheren en beveiligen je complete ICT. Met slimme software en een sterk netwerk lopen al je bedrijfsprocessen gesmeerd en voorkom je dat je stilvalt. Werk slimmer en sneller samen in je eigen, veilige ICT-infrastructuur.

Cloud-diensten

Overstappen naar de cloud is instappen in de toekomst. De voordelen?

Overal toegang tot bedrijfsdata, e-mail en gedeelde agenda’s in de veilige, betrouwbare en makkelijk schaalbare cloud. Zo heb je nooit te weinig servercapaciteit en betaal je nooit te veel. Met een vaste abonnementsprijs per gebruiker inclusief beheer, beveiliging en support. Werk overal en altijd veilig samen met je werkplek in de cloud.

VoIP-telefonie

Stap simpel en snel over op VoIP. Dat is bellen via internet, met alle voordelen van online: meer lijnen, meer functies, meer flexibiliteit.

Zo ben je als bedrijf overal bereikbaar, op elke locatie en via elk device. Zowel vast als mobiel. Komt er een collega bij? Met VoIP schaal je makkelijk op en af. Zo bespaar je op de kosten voor een telefooncentrale en profiteer je van lagere gesprekskosten. Schakel snel en schaalbaar met telefonie in de cloud van Van der Hoff ICT i.s.m. Nox Telecom.

100% flexibel voor
een vaste prijs

Kies voor de werkplek van nu en betaal een vast bedrag per gebruiker, voor optimale flexibiliteit. Vertrouw op de meest solide standaarden uit de markt en zet het naar je hand met oplossingen op maat.

Kom in contact

Basic
Premium
Enterprise

Klaar voor het nieuwe werken? Heb je vragen? Bel ons op 0485 – 520324 of mail naar info@vanderhoffict.nl. Meteen starten? Maak een afspraak en maak vrijblijvend kennis met Van der Hoff ICT, bij ons of bij jou op locatie.

Maak een afspraak
Niels van der Hoff