05 oktober 2021

De Werkplek van Nu

samenwerken aan bureau

Altijd en overal samenwerken. Veilig en snel.
Met een digitale werkplek maak je werken nog productiever en makkelijker. Zo ben je klaar voor het nieuwe werken, nu en in de toekomst

De manier waarop we werken ziet er vandaag de dag anders uit dan een aantal jaar geleden. Dataverbindingen zijn sneller geworden waardoor we meer vrijheid krijgen om flexibel te werken in tijd en locatie. Nog niet zo lang geleden vond ons werk plaats op kantoor, tijdens kantoortijd. Tegenwoordig werken we steeds vaker op verschillende locaties. Thuis, onderweg of bij klanten. Met De Werkplek van Nu hebben medewerkers toegang tot het bedrijfsnetwerk op verschillende apparaten en wordt er een moderne werkplek gecreëerd.

We werken op locatie, lezen notulen onderweg en sturen we vaak ’s avonds nog een e-mail. De Werkplek van Nu is een online werkplek in de Cloud. Hierdoor hebben medewerkers op ieder moment, vanaf elke locatie toegang tot bedrijfsgegevens.  De Werkplek van Nu zorgt ervoor dat medewerkers makkelijk en veilig toegang hebben tot de juiste informatie, data en apps en daardoor beter samen kunnen werken.

 

De Werkplek van Nu is de digitale werkplek waar alle tools, communicatie en documenten veilig bij elkaar komen.

 

Één online werkplek, altijd en overal beschikbaar

Medewerkers krijgen met  De Werkplek van Nu veilig en efficiënt toegang tot hun bedrijfsgegevens en applicaties. Een werkplek die zich automatisch aanpast op functie, locatie, apparaat en meer, geheel gepersonaliseerd met alleen de applicaties die de functie van de medewerker behoeft.  De Werkplek van Nu past zich aan per persoon of per groep. Alle documenten, externe SaaS,- en Windows applicaties zijn gebundeld in één online moderne werkplek,  De Werkplek van Nu.

Het hart van De Werkplek van Nu

Microsoft Azure is de basis van  De Werkplek van Nu. Azure is het krachtige, schaalbare cloudplatform van Microsoft. Met gebruik van Microsoft Azure maakt het niet uit waar medewerkers zich bevinden. Ze kunnen zich overal, op ieder moment en op het gewenste apparaat inloggen in hun persoonlijke omgeving. Mocht er tijdelijk geen internetveiling mogelijk zijn, dan werken de lokale Office-applicaties gewoon door.

Teamwork

Met De Werkplek van Nu werken teamleden efficiënt samen met SharePoint. Intern met collega’s en met externe relaties samenwerken aan dezelfde documenten. Dat voorkomt veel e-mailverkeer en iedereen beschikt altijd over de meest recente bestanden.

Dankzij Microsoft Teams communiceer je gemakkelijk met directe collega’s en relaties buiten de organisatie. Met Teams kun je onder andere een video conference opzetten en beschikt Teams over een gemakkelijke chat en telefonie functie. Teams is gesynchroniseerd met je Outlook kalender en geeft automatisch je beschikbaarheid weer in de chat.

Werknemers doen meer dan alleen bellen, e-mailen en samenwerken via Teams. Een organisatie is een verzameling van processen. Veelal zijn dit papierstromen zoals facturatie, goedkeuringen, afspraken en afvinklijstjes. Deze processen zijn een stuk efficiënter zodra ze zijn geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Deze apps zijn makkelijk toegankelijk via de persoonlijk samen te stellen portal binnen  De Werkplek van Nu.

 

 De Werkplek van Nu gaat verder dan alleen het delen van Word en Excel bestanden. Het biedt een grote hoeveelheid tools waarmee je alle bedrijfsprocessen kunt digitaliseren.

 

Veiligheid voorop!

Hoe meer data binnen de organisatie, hoe groter de kans op datalekken, aanvallen en zwakke plekken. Phishing en ransomware leggen bedrijven regelmatig plat omdat een werknemer (per ongeluk) op een verkeerde website is geweest of op een verkeerde link heeft geklikt via een binnengekomen e-mail. Daarnaast vergeten ondernemers ook weleens hun (beveiliging) software en computers te updaten waardoor er een open deur ontstaat voor cybercriminelen.  De Werkplek van Nu beschikt over geavanceerde beveiligingssoftware om criminaliteit en misbruik van IT en data tegen te gaan. De software richt zich erop dat medewerkers veilig kunnen werken en e-mailen zonder dat de productiviteit in het geding komt. Zo adviseren wij om altijd gebruik te maken van een two factor authenticatie, een verificatie in 2 stappen voor een veilige toegang tot het netwerk, bestanden en software.

 

Leuk, makkelijk en veilig samen werken met De Werkplek van Nu

 

Altijd en overal printen.

Met de Cloud printservice binnen de werkplek van nu beheer je meerdere printers zonder dat daar een server voor nodig is. We stellen de gekoppelde printers op afstand in via een beheerdersomgeving waarna je er de volledige controle over hebt. Per gebruiker worden er toegangs- en beheermogelijkheden ingesteld en voorkom je dat onjuiste personen bij vertrouwelijke of gevoelige documenten kunnen. Middels een mobiele app en persoonlijke toegangscode kan alleen de juiste persoon het juiste bestand afdrukken, helemaal AVG proof!

De voordelen van De Werkplek van Nu op een rijtje:
 • Altijd en overal makkelijk samenwerken
 • Software is altijd up-to-date
 • Beveiliging is altijd up-to-date
 • Simpel en snel toegang tot bedrijfsdata en applicaties
 • Grip op de IT
 • Efficiënt en simpel werken
 • De Werkplek van Nu abonnementen bewegen met de grootte van je bedrijf mee. Makkelijk op- of afschalen.
 • Voor iedere onderneming een passend (maatwerk) abonnement.
 • Één aanspreekpunt met gespecialiseerde medewerkers en maar één factuur.
 • Van der Hoff ICT, erkent en gecertificeerd Microsoft Silver partner
 • De verandering naar De Werkplek van Nu begeleiden.

 

Werken waar, wanneer en hoe we dat willen. Het vereenvoudigen van toegang tot informatie, applicaties en makkelijk samenwerken op ieder denkbaar apparaat, dát is  De Werkplek van Nu.

 

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds...

Lees meer
16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen...

Lees meer