18 mei 2022

Van der Hoff ICT nieuws – mei 2022

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
mei 2022

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij  als eerste op de hoogte blijven van het laatste ICT-nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

Van der Hoff ICT en Ydentic gaan samenwerken

Ydentic faciliteert met het selfservice portal de moderne werkplekken die wij beheren. Met een moderne werkplek, De Werkplek van Nu wil je met de juiste tools áltijd en óveral kunnen werken, en met een werkplek die volledig vanuit de Cloud functioneert. Deze alles-in-één-werkplek is altijd up-to-date en beschikt met behulp van Ydentic over een 24 x 7 selfservice portal waarbij de gebruiker online zelf zaken kan regelen.

Lees verder

Connectivity

In jouw organisatie worden dagelijks ontelbare MB’s of zelfs GB’s van en naar het internet gestuurd. Denk aan e-mails met bijlages en online bestandopslag.

Tegenwoordig werken we altijd en overal veelal online om nóg productiever te werken. Een betrouwbare en snelle internetverbinding is hiervoor van belang.

Als onafhankelijke leverancier is Van der Hoff ICT niet gebonden aan maar 1 netwerk maar bieden wij internet aan van de bekende nationale leveranciers, ook via de lokale initiatieven. Op deze manier kunnen wij voor iedere organisatie de best mogelijke internetverbinding leveren op ieder adres.

Lees verder

Businessman logging in to his tablet

Even voorstellen: Ward Eikelboom

Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ward Eikelboom, Woonachtig in het mooie Uden samen met mijn vrouw en ons zoontje van 1. Sinds november ben ik werkzaam bij Van der Hoff ICT als junior Microsoft Specialist. Voornamelijk houd ik mij bezig met projecten/verbeteringen van o.a. De Werkplek van Nu en ondersteuning op Microsoft 365 niveau. Het leuke aan deze baan is dat niet elke dag hetzelfde is. Naast de werkzaamheden, dat het werken voor Van der Hoff ICT ook leuk maakt, kunnen de collega’s ook niet ontbreken. Samen met mijn collega’s proberen wij elke keer weer tot de beste oplossing te komen.

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacature voor Medewerker binnendienstTweedelijns systeembeheerder en Eerstelijns systeembeheerder

Bekijk de vacatures

Referentie VS Rubber Recycling b.v.

De IT-omgeving van het Venlose bedrijf was toe aan vernieuwing en willen graag de mogelijkheid om op locatie of onderweg te kunnen werken.

Van der Hoff ICT is gestart met een intakegesprek en een inventarisatie. Bij de inventarisatie hebben we onder andere gekeken naar de huidige softwarepakketten en welke pakketten we daarvan naar de Cloud kunnen migreren zodat medewerkers niet meer afhankelijk zijn van een vaste werkplek op een vaste locatie.

Referentie VS Rubber Recycling b.v.

VS Rubber Recycling bv

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

29 februari 2024

Microsoft 365 CoPilot: jouw slimme AI-assistent

  De slimme AI assistent van Microsoft is sinds vorige maand voor iedereen beschikbaar. Microsoft 365 CoPilot helpt je...

Lees meer
Wagenpark Van der Hoff ICT
19 december 2023

Van der Hoff ICT nieuws – december 2023

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT december 2023 Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze...

Lees meer