12 april 2022

Connectivity

glasvezel

In jouw organisatie worden dagelijks ontelbare MB’s of zelfs GB’s van en naar het internet gestuurd. Denk aan e-mails met bijlages en online bestandopslag.

Tegenwoordig werken we altijd en overal veelal online om nóg productiever te werken. Een betrouwbare en snelle internetverbinding is hiervoor van belang.

Als onafhankelijke leverancier is Van der Hoff ICT niet gebonden aan maar 1 netwerk maar bieden wij internet aan van de bekende nationale leveranciers, ook via de lokale initiatieven. Op deze manier kunnen wij voor iedere organisatie de best mogelijke internetverbinding leveren op ieder adres.

Om zeker te zijn van betrouwbaar en snel internet voert Van der Hoff ICT een check uit om inzicht te krijgen in de beste optie voor jouw organisatie. Daarnaast kijken wij ook naar de mogelijkheid voor een back-up oplossing zodat je niet afhankelijk bent van 1 (netwerk)verbinding mocht er een storing optreden. Zo krijg je nog meer grip op je ICT.

Glasvezel

Snel en betrouwbaar internetten doe je met glasvezel. Glasvezel is dé manier om klaar te zijn voor de toekomst. Wij werken samen met de meeste leveranciers, ook de lokale initiatieven.

Van der Hoff ICT biedt 2 verschillende glasvezellijnen aan namelijk;  FTTH en FTTO. Oftewel Fiber to the Home(office) voor snel en betrouwbaar glasvezel speciaal voor de thuiswerker of kleine kantoorruimtes en Fiber to the Office voor de grotere kantoorlocaties.

SLA: Service Level Agreement

Afspraken over zaken als beschikbaarheid en snelheid van je verbinding vind je terug in de SLA: de Service Level Agreement. Deze verschilt per provider en wij informeren je hier graag over.

Deze afspraken zijn bij een FTTO beter dan bij een FTTH glasvezelverbinding. Bij een FTTH krijg je garantie op een snelheid van 1 op 10 tot 1 op 20. Bij  FTTO is dit 1 op 1. Hoe kan dat dan? FTTH verbinding wordt in de straatkast met vijf andere gebruikers gedeeld. Als alle vijf van de verbinding gebruik maken, kan de verbinding vertragen tot 1/10e of 1/20e van de normale snelheid. FTTO heeft dat probleem niet; de volledige snelheid blijft voor jou beschikbaar.

Lees meer

Koper internetlijn

Zoals je hierboven al gelezen hebt is glasvezel de toekomst. KPN is al begonnen met het uitschakelen van koperverbindingen in plaatsen waar glasvezel beschikbaar is.

Lees meer over het uitzetten van koperverbindingen

Ondanks dat glasvezel de toekomst is, zijn koperverbindingen voor je zakelijke internetlijn nog steeds mogelijk. Van der Hoff ICT biedt 2 verschillende internetverbindingen aan. Voor de thuiswerker, bedoeld voor thuiswerkplekken en kleine kantoorlocaties én voor grotere kantoorlocaties.

Lees meer

Mobiele data 4G / 5G 

Heb je even geen stabiele internetverbinding of is er een storing op je internetlijn? Met mobiele data heb je een goede kortetermijnoplossing. Zet een tijdelijke internetverbinding op zodat medewerkers hun werk kunnen voortzetten en jouw organisatie bereikbaar blijft.

Lees meer

Grip op je netwerk

Met de dienst Netwerkbeheer heb je continu grip op je netwerk. Wij beheren je gehele netwerkomgeving effectief en efficiënt op afstand. Eventuele problemen herkennen we op tijd doordat we je netwerk continu monitoren. Zo lossen we eventuele problemen snel op of voorkomen ze zelfs. Daarnaast verzorgen we tijdige en noodzakelijke updates, zodat je netwerk goed beveiligd blijft. Ongewenste bezoekers blijven zo buiten de deur.

Lees meer

Wij geven je graag persoonlijk advies, gericht op jouw organisatie. Heb je vragen over jouw huidige of nieuwe internetverbinding? Wij helpen je graag verder.

Contact

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds...

Lees meer
16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen...

Lees meer