Case

L. Van Zandwijk Autotransport BV

Dé specialist in (speciaal) autotransport

Van Zandwijk Autotransport BV gevestigd in Veen is gespecialiseerd in het vervoer van lichte bedrijfswagens en personenauto’s door Nederland en Europa.

Auto’s zijn kostbare producten welke met zorg behandeld horen te worden. Van een oldtimer uit een privécollectie tot een bedrijfswagen uit een handelspartij; elke auto wordt met zorg en beleid opgehaald en afgeleverd door vakkundige chauffeurs.

Van Zandwijk Autotransport BV is in het bezit van verschillende trailers van open tot gesloten autotransport voor het vervoer van 1 tot 11 auto’s en kan daarbij dus breed ingezet worden. Met name de gesloten trailers worden gebruikt voor exclusieve modellen, oldtimers en demo-modellen.

Door de uitgebreide kennis in het Europese wegennet wordt de snelste route gepland zodat auto’s en bedrijfswagens snel en veilig op plaats van bestemming zijn.

Goede samenwerking voor nu en de toekomst

Van der Hoff ICT heeft al verschillende jaren een prettige en stabiele samenwerking met het autotransportbedrijf. Enkele jaren geleden zijn zij via eigen contacten bij ons terechtgekomen en hebben wij destijds de volledige IT herzien en overgenomen van een andere ICT-partij.

Na enkele jaren is het bedrijf verhuist naar het huidige terrein. De hele omzetting en migratie van de ICT is door Van der Hoff ICT verricht en begeleid. Wij leveren de gehele IT-omgeving bij het autotransportbedrijf en denken mee in de digitale professionaliseringslagen die L. Van Zandwijk Autotransport BV wil maken.

ICT voor nu en de toekomst

Het bedrijf heeft een slag geslagen in het digitaliseren en automatiseren binnen het bedrijf met een nieuw softwarepakket. Voor dit softwarepakket hebben wij speciale servers geïmplementeerd op locatie. Dit is namelijk een vereiste om met het softwarepakket te kunnen werken. Met deze software kan het bedrijf onder andere makkelijk, snel en efficiënt routes plannen zodat de medewerkers niet onnodig tijd verliezen onderweg. Het softwarepakket is gekoppeld aan de vrachtwagens waardoor de planners digitaal ritten kunnen plannen.

Om deze digitaliseringsslag goed door te voeren hebben wij 3 grote schermen geleverd. Op deze schermen staat de planning, kunnen medewerkers zien waar de vrachtwagens zich op dat moment bevinden en verdere informatie om de volledige planning van de ritten goed in kaart te brengen. Samen met de applicatiebouwer faciliteren en beheren wij de ICT van L. Van Zandwijk Autotransport BV.

Van der Hoff ICT beveiligd en back-upt de werkplekken en de servers. Daarnaast onderhouden en beheren wij de volledige ICT van het bedrijf. Het printerpark beheren wij met Basic print.

Verleende diensten

Werkplekbeveiliging
Serverbeveiliging
On-premis server omgeving
Back-up oplossing