Case

ASN Autoschade Schonewille

Een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? Geen schade is te gek voor ASN Autoschade Schonewille. Deskundige medewerkers repareren de schade en helpen je zo snel mogelijk weer op weg. Het bedrijf onderscheidt zich door schadelast beperkende maatregelen, door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes. ASN Autoschade Schonewille ontzorgt haar klanten door vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met de verzekeraar of leasemaatschappij. 

ASN Autoschade Schonewille vindt zijn oorsprong in 1974 en is uitgegroeid met 2 locaties tot een begrip in Helmond, Deurne en omstreken. Zij staan bekend als een modern bedrijf, waar autoschadeherstel en spuitwerk van kleine tot grote voertuigen wordt uitgevoerd.  

ASN Autoschade Schonewille is specialist in carrosseriebouw, auto-, bedrijfsauto-, caravan-, camper schadeherstel. 

ASN Autoschade Schonewille is een klant van het eerste uur van Van der Hoff ICT en daar zijn wij trots op. Het bedrijft groeit en heeft de behoefte om de ICT- en telecommunicatie voor beide locaties opnieuw tegen het licht te houden. We hebben de huidige ICT- en telecommunicatie geanalyseerd en een plan opgesteld. Het complete netwerk is herzien en de werkplekken zijn vernieuwd of verbeterd waar nodig. 

Veilig samenwerken 

Om veilig samen te werken hebben we de IT overgebracht naar De Werkplek van Nu, de Cloud oplossing van Van der Hoff ICT. Hierdoor kunnen medewerkers efficiënt, veilig en flexibel  (samen)werken. Daarnaast hebben zij altijd en overal toegang tot de bestanden en applicaties van het bedrijf. Op kantoor, thuis én onderweg. Met De Werkplek van Nu oplossing kunnen wij eenvoudig medewerkers onboarden, hierdoor staat groei nooit in de weg. 

Telefonie 

Met VoIP 3CX belt ASN Autoschade Schonewille zakelijk voordelig en overal vanuit het zakelijke telefoonnummer. Het bellen over internet maakt de medewerkers flexibel. Zolang er een internetverbinding is, kunnen medewerker overal bellen vanaf het vaste, zakelijke nummer. Ook al bellen zij vanaf een mobiele telefoon. Binnen het VoIP Premium abonnement heeft het bedrijf nog meer mogelijkheden om de telefonie tot een hoger niveau te brengen.  

Het netwerk en de werkplekken hebben wij in beheer genomen met de Netwerk– en Werkplekbeheer oplossingen van Van der Hoff ICT. In combinatie met de telefonie oplossing VoIP Premium ontzorgen wij ASN Autoschade Schonewille en krijgen zij grip op hun ICT en telefonie. 

Verleende diensten

De Werkplek van Nu
Beheer netwerk
Beheer werkplek
VoIP Premium
Premium Print