Case

Huurrendement

Wil je als particulier zorgeloos je woning verhuren of ben je als vastgoedbelegger op zoek naar een maximaal rendement? Dan ben je bij Huurrendement aan het juiste adres. Huurrendement huurt namelijk jouw woning.

Geheel ontzorgd je woning verhuren
Huurrendement verhuurt niet alleen jouw woning maar verzorgt voor allerlei aspecten van het verhuren van een woning. Zo regelt Huurrendement het contact met partijen zoals een makelaar, een beheerder, huurders en/of de gemeente én het onderhoud van de woning.

Wanneer nodig voeren zij veel reparaties zelf uit. Geheel kosteloos. Tijdens de samenwerking met Huurrendement heb je te maken met één professionele partij, zonder zorgen, onduidelijkheden of onnodige kosten.

Professionele huisvesting voor personeel
Huurrendement.nl is een allrounder op het gebied van professionele personeelshuisvesting. Zij biedt voornamelijk personeelshuisvesting aan in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Als SNF-gecertificeerde partij  besteedt Huurrendement aandacht wordt besteedt aan onder andere veiligheid, sanitaire voorzieningen, inrichting en representatie. Ook hecht zij veel waarde aan het inrichten van de woningen en aan het creëren van een prettige sfeer. Gedurende de huurperiode zorgt het bedrijf ook voor de nodige service en geven medewerkers voorlichting aan bewoners over zaken in en rondom de woning.

Als je groeit, groeit de ICT met je mee


Huurrendement is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft een mooi team om zich heen gevormd. Een mooi moment om de ICT eens onder de loep te nemen.

Van der Hof ICT is uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Op locatie hebben wij gekeken naar de huidige ICT, zijn wensen geïnventariseerd en is er vervolgens een plan opgesteld volgens onze GRIP methode.

Een snel en betrouwbaar netwerk met glasvezel


Grip op ICT begint met een snel en betrouwbaar netwerk en daarom is de keuze gemaakt voor het aanleggen van Glasvezel. Glasvezel is dé manier om voorbereid te zijn op de toekomst. Als onafhankelijk leverancier hebben wij de aanbieders die beschikbaar zijn op deze locatie met elkaar vergeleken en vervolgens de meest optimale keuze gemaakt.

Flexibel, eenvoudig en mobiel (samen)werken


De ICT is opnieuw vormgegeven door gebruik te maken van De Werkplek van Nu oplossing in combinatie met laptops, om flexibel en mobiel werken mogelijk te maken. De werkplekken hebben wij in beheer genomen met de Werplekbeheer oplossing van Van der Hoff ICT, afgestemd op mobiele apparaten en laptops.

Met de De Werkplek van Nu kunnen medewerkers flexibel en efficiënt samenwerken. E-mail is ondergebracht bij Microsoft 365. Hiermee krijgen medewerkers toegang vanaf iedere willekeurige locatie tot hun e-mail, agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Daarnaast biedt Microsoft geavanceerde beveilingsmogelijkheden aan om je e-mails en informatie te beschermen.

Om nieuwe medewerkers eenvoudig en snel te kunnen onboarden, hebben wij samen met Huurrendement een duidelijke procedure opgesteld.

Lees meer

Een veilige toegang tot bedrijfsdata


Samen met de directie hebben wij functierollen opgesteld. Met de functierollen hebben wij gedefinieerd wie er toegang heeft tot bepaalde data, printers, applicaties, e-mailadressen en agenda’s. Door eenmalig in goed overleg met directie deze functierollen te bepalen kunnen wij samen met de procedure ‘onboarding nieuwe medewerkers’ snel en eenvoudig nieuwe medewerkers opnemen.

We blijven met Huurrendement in gesprek om te kijken waar Huurrendement op IT-gebied nog efficiënter kan werken en waarin wij de organisatie kunnen ontzorgen.

Verleende diensten

De Werkplek van Nu
Microsoft 365 + back-up
Beheer netwerk
Beheer werkplek
Glasvezel