Van Kuijk Groep

Van Kuijk Groep

Van Kuijk Groep, ooit gestart als eenmans-loonbedrijf in 1968, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een complete dienstverlener in en om de agrarische sector. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer en maakt de derde generatie zijn intrede.

Van Kuijk Groep

Vandaag de dag telt Van Kuijk Groep ruim 100 medewerkers en rijden er zo’n 65 vrachtwagens rond door heel Nederland. Ondanks de grootte ademt het bedrijf nog steeds het Brabantse familiegevoel uit en schuift de eerste generatie, Tiny en Greet van Kuijk, nog graag aan in de kantine.

De Van Kuijk Groep staat voor kwaliteit en biedt een veelzijdigheid aan diensten aan. In de maanden februari tot en met september wordt er veelal mest vervoerd en verwerkt. Naast mest worden ook andere vloeistoffen vervoerd zoals, afvalwater, ijzerwater en bloed. De maanden september tot en met januari worden bieten vervoerd om het hele jaar door een constante werkstroom te genereren. Naast transport biedt Van Kuijk Groep ook agrarisch grondwerken en grondverzet aan.

Koploper van de automatisering in de mestverwerking sector.

Van Kuijk Groep

Van Kuijk Groep is vooruitstrevend als het gaat om automatisering. Door Agro Pro is een software-maatpakket ontworpen; hierin wordt de meststroom volledig geautomatiseerd verwerkt. Er zijn koppelingen gemaakt met laboratoria waar de mestmonsters geanalyseerd worden. Ook de mestadministratie en de planning zijn in het software-maatpakket verwerkt. Daarnaast zijn de boordcomputers van de vrachtwagens ook opgenomen in deze software. Dit zorgt voor dataverzameling zodat de chauffeurs via de applicatie inzicht hebben in hun planning en route. Het pakket blijft in ontwikkeling; om nog efficiënter met de klant te kunnen werken en schakelen is de eerste klant opgenomen in het software-maatpakket. Samen met Argo Pro bekijkt Van Kuijk Groep naar verdere uitbreidingen zodat meer klanten opgenomen kunnen gaan worden in het software-maatpakket.

De toenmalige bedrijfsautomatisering was verouderd en mocht opgeschaald worden. Via Agro Pro is Van Kuijk Groep met Van der Hoff ICT in gesprek gekomen.

Een nieuw kantoor vraagt om nieuwe moderne werkplekken

Inmiddels is het kantoor van Van Kuijk Groep verbouwd en gemoderniseerd. In het kantoor is een nieuwe WIFI en ICT-infrastructuur gecreëerd voor een betere, snellere en stabielere internetverbinding. Van Der Hoff ICT heeft 20 nieuwe werkplekken geïnstalleerd om de bedrijfsautomatisering naar een hoger niveau te tillen. Dagelijks loggen 20 medewerkers zich in op de Mijn-Online-Werkplek omgeving.

Van Kuijk Groep

De Mijn-Online-Werkplek is een totaaloplossing die per gebruiker per maand wordt afgenomen. Deze totaaloplossing is voorzien van alle facetten van een volledige digitale werkplek en is gefaciliteerd door Van der Hoff ICT vanuit een vertrouwd Nederlands datacenter. Van Kuijk Groep maakt gebruik van een all-in concept en is zo ten alle tijden up-to-date. Van der Hoff ICT beveiligd, back-upt, onderhoudt en beheert deze omgeving. Doordat de locatie een directe koppeling heeft met het datacenter zijn werkplekken en randapparatuur direct verbonden.

De totaaloplossing is per maand schaalbaar en is in combinatie met onze dagelijkse helpdesk een goede oplossing voor bedrijven die hun ICT onbezorgd willen uitbesteden.

Daarnaast ontzorgen we het printerpark met een All-in printcontract. Doormiddel van Fleet manager software in de kantoorprinter zit Van Kuijk Groep nooit zonder toner. Bij minder dan 20% toner wordt automatisch een nieuwe toner verzonden.

‘De klik en het vertrouwen was er direct. Het is dan ook niet erg dat we wat verder van elkaar afzitten met onze bedrijven’ – Rolf Goossens, controller bij Van Kuijk Groep.

Groei met oog op de toekomst; automatisering speelt daarbij een belangrijke rol. De Van Kuijk Groep is bijna het enige bedrijf in de mestverwerking-branche waarbij de complexe wet- en regelgeving rondom mestverwerking, transport en handel zo overzichtelijk in kaart is gebracht.
  • Verleende diensten:
  • Fysieke werkplekken
  • ICT infrastructuur
  • WIFI oplossing in en rondom het kantoorgebouw
  • Multifunctional printer oplossing incl. premium all-in contract
  • Mijn-Online-Werkplek Cloud omgeving
  • Server beheer
  • Support

‘Goede kennis, persoonlijk contact en elkaar scherp houden. Bij Van der Hoff ICT zijn wij geen nummertje maar gewoon Rob en Rolf van Van Kuijk Groep en dat maakt de samenwerking met Van der Hoff prettig.

-Rolf Goossens, Controller en Rob van Kuijk, Operationeel medewerker.

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 3.233.219.62
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie