13 juni 2023

Van der Hoff ICT nieuws – juni 2023

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
juni 2023

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij  als eerste op de hoogte blijven van het laatste ICT-nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

Huisregelement basis security

Nog steeds worden bedrijven slachtoffer van phising, randsomware en hack aanvallen. Mede doordat hun ICT-security niet op orde is. Onze taak is, om jou hierin te adviseren en te ontzorgen.

In deze afbeelding zie je het huisregelement van een ICT-cybercrisis.

Referentie ASN Autoschade Schonewille

ASN Autoschade Schonewille is een klant van het eerste uur van Van der Hoff ICT en daar zijn wij trots op. Het bedrijft groeit en heeft de behoefte om de ICT- en telecommunicatie voor beide locaties opnieuw tegen het licht te houden. We hebben de huidige ICT- en telecommunicatie geanalyseerd en een plan opgesteld.

Referentie ASN Autoschade Schonewille

ASN Schonewille

De Werkplek van Nu – De digitale kantoorruimte

Als je een kijkje neemt in ieder willekeurig kantoor zie je best een aantal overeenkomsten. Je treft overal bureaus, ladekastjes en kantoorkasten aan.

+ Teams: Dit is je kantoorruimte. Het volledige bedrijf of een afdeling waar je met meerdere collega’s samenwerkt aan verschillende opdrachten en projecten.
+ OneDrive: Het ladekastje onder je bureau. De plek waar jij jouw persoonlijke spullen in de Cloud bewaart.
+ SharePoint: De kantoorkast waar iedereen gebruik van maakt. Hier bewaren jij en je collega’s de bedrijfsdocumenten waar jullie gezamenlijk aan werken.


Werk jij met Microsoft 365, dan heb jij al verschillende digitale varianten van een kantoorruimte. Afhankelijk van de grootte van jouw organisatie kunnen er meerdere (digitale) kantoorruimtes, ladeblokjes en kantoorkasten aanwezig zijn binnen het bedrijfspand.

Lees verder

Team Van der Hoff ICT

Grip op ICT

Grip op ICT betekent voor elke ondernemer iets anders. Van een enkele back-up tot het complete beheer. Met onze GRIP-methode werken we samen aan de ICT-oplossing die het best past bij jouw organisatie.

Lees meer over de GRIP-methode

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer
29 mei 2024

Microsoft Copilot

Op de automatische piloot door Microsoft Office 365 dankzij de Copilot gedreven door AI (Artificial Intelligence).  Binnen enkele minuten...

Lees meer