24 oktober 2022

Je vergaderruimte up-to-date met Video Conferencing

Video conferencing - BYOD-UVC40-2400x1754

Je vergaderruimte up-to-date met Video Conferencing

De manier waarop we werken ziet er vandaag de dag anders uit dan een aantal jaar geleden. We werken op locatie, vanuit huis of onderweg. Met Video Conferencing van Van der Hoff ICT, vergader je nu makkelijk waar en wanneer jij dit wil.

Inmiddels werkt vrijwel iedere organisatie online samen via diverse programma’s, zoals Teams of Zoom. Met Video Conferencing wordt online samenwerken optimaal vormgegeven voor jouw organisatie.

Lees meer over Video Conferencing

Vergaderen vanuit je eigen apparaat

Een Bring Your Own Device (BYOD) Video Conferencing systeem is, zoals de naam al aangeeft, het meenemen van je eigen apparaat. Iedere deelnemer van de meeting neemt zijn of haar eigen device, zoals laptop of tablet mee naar de vergaderruimte. Met een USB-kabel sluit je de camera en speakerphone aan op de BYOD-box van Yealink.

Een BYOD set is een zeer betaalbare maar praktische oplossing. Voor bedrijven met vertrouwelijke informatie is dit de uitkomst, omdat er altijd vergaderd wordt vanuit een persoonlijk apparaat. Daarnaast ben je niet afhankelijk van een specifiek vergaderplatform. Omdat de vergadering altijd vanuit een medewerker start, kies jij met welk platform; Zoom, Teams, Google Hangout e.d. je vergadert. Natuurlijk stem je dit binnen jouw organisatie samen af.

Welke optie binnen BYOD het beste bij jouw organisatie past, stellen we samen in overleg vast. Zo is het conferentiesysteem altijd optimaal vormgegeven voor jouw organisatie.

Altijd klaar voor gebruik met Room Ready

Een Room Ready Video Conferencing systeem is altijd klaar voor gebruik. Het is niet nodig om een laptop mee te nemen om een overleg te starten. Je loopt naar de vergaderruimte waar alles voor je klaar staat. Met een druk op de knop kun je het overleg starten en beëindigen.

Het conferentiesysteem is ontworpen voor het gebruik van onder andere, Teams, Zoom en WebEX. Er is een (verborgen) apparaat in de ruimte aanwezig is, waar de software zich op bevindt.

Het conferentiesysteem Room Ready is verbonden met een Microsoft 365 account. Hiermee kan de ruimte met het conferentiesysteem eenvoudig, via een afspraak in de agenda van Outlook worden uitgenodigd voor de meeting.

Vervolgens wordt de meeting zichtbaar op het touchpaneel en kan vanaf dit paneel de meeting gestart worden.

Brochure Video Conferencing

Zij gingen je voor

 

De biotechnologie-startup is nieuwsgierig naar de mogelijkheden met video conferencing en presentatie. Na een uitgebreide intake, waarin de mogelijkheden en wensen besproken zijn hebben wij 3 ruimtes voorzien van conferentie en presentatie-oplossingen.

Ga naar de case

Ben jij benieuwd of Video Conferencing een stap in de goede richting zou kunnen zijn voor jouw organisatie? Lees de brochure en plan vrijblijvend een gratis demo in. Wij laten je graag bij ons op kantoor zien wat de mogelijkheden zijn.

Boek een demo Brochure Video Conferencing

Van der Hoff ICT voorziet je altijd van advies op maat. Hiermee heb je conferentiesysteem die optimaal is vormgegeven voor jouw organisatie.

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer
29 mei 2024

Microsoft Copilot

Op de automatische piloot door Microsoft Office 365 dankzij de Copilot gedreven door AI (Artificial Intelligence).  Binnen enkele minuten...

Lees meer