Case

Smitma

Al ruim 40 jaar staat Smitma voor betrouwbaarheid

Al ruim 40 jaar staat Smitma voor betrouwbaarheid, goede service en constante kwaliteit. Door deze eigenschappen heeft het bedrijf zich inmiddels wereldwijd op de kaart gezet als de betrouwbare handelspartner in zware machines voor de wegenbouw en het grondverzet. Na inkoop van een machine wordt deze in de ruim opgezette werkplaats nagekeken, indien nodig gerepareerd en klaargemaakt voor verkoop. Dit maakt de werkplaats dan ook een groot onderdeel van de geboden service.

Groei, met een blik op de toekomst.

Het bedrijf groeit en gaat met zijn tijd mee. Voor de schermen maar ook achter de schermen. Om deze groei door te kunnen zetten is het belangrijk om een soepele bedrijf automatisering te voeren. Smitma wil vooruit met nieuwe technieken en het verbeteren van processen.

Het traject is soepel verlopen. Erg fijn dat als er vragen zijn er een helpdesk klaar staat

Sinds 3 jaar wordt er gewerkt met een geautomatiseerd ERP-software maatpakket welke in de hele organisatie is uitgerold. De software is visueel ingericht en opgezet met de nieuwste technieken. De automatisering is in zoverre doorgevoerd dat er de koppeling gelegd is met marketing en het management informatie systeem waardoor er nog meer inzicht gekomen is. De prijzen worden wereldwijd transparanter en hiermee ook een eerlijke manier van handel drijven. Door transparant te zijn, goede prijzen hanteren en een goede service te bieden realiseert Smitma wereldwijde groei.

Verleende diensten

Workspace 365
Back-up en Security
Werkplek en ICT beheer
Leveren en onderhouden werkplekken
Werken in de Cloud.

Om het automatiseringsproces verder te ontwikkelen heeft Van der Hoff ICT heeft ervoor gezorgd dat de oude traditionele IT omgeving omgezet is naar moderne Cloud oplossingen. Hierbij is de e-mailserver gemigreerd, bedrijfsgegevens naar de Cloud gebracht en het IT beheer gecentraliseerd. Alles wordt in de Cloud opgevangen waardoor thuiswerken of werken op locatie eenvoudig te realiseren is.  Van der Hoff ICT is hierbij de ondersteunende IT partner en kan makkelijk op afstand monitoren, onderhouden en bijsturen waar nodig. Via de Cloud oplossing kan Van der Hoff ICT  de kantoorautomatisering volledig ontzorgen.

IT Security

Smitma hecht veel waarde aan hun beveiliging om onder meer phishing trucs te voorkomen. Hackers proberen bijvoorbeeld door middel van phishing trucs banktransacties te onderscheppen. Deze transacties gaan om grote bedragen, dus een goede beveiliging is essentieel. Door het plaatsen van een firewall, werkplek security, e-mail security en een externe back up heeft Van der Hoff ICT ervoor gezorgd dat de IT-security bij Smitma op pijl is.

Smitma is van een traditioneel bedrijf, waar traditioneel handel gevoerd werd, uitgegroeid tot een moderne wereldwijde digitale onderneming.