Case

Isolatie.com

Isolatie.com, dé specialist in na-isolatie en nieuwbouwisolatie.

isolatie.com, gevestigd in Handel en Apeldoorn, is een servicegericht bedrijf dat haar focus legt op het beheersbaar maken van het binnenklimaat van woningen en bedrijfspanden. Isolatie.com isoleert nieuwbouw, bestaande bouw en herstelt daarnaast ook spouwmuurisolatie.

Het bedrijf specialiseert zich in dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Door gebruik te maken van een robot kunnen ook kleine kruipruimtes door Isolatie.com geïsoleerd worden.

Naast het voorkomen van geluidsoverlast is een goed geïsoleerde woon of werkomgeving goed voor het milieu en bespaar je 30% op energiekosten. Je houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter juist binnen.

Bedrijfswagens isolatie.com
Innoverend en snelgroeiend

In 2011 is Isolatie.com opgericht door Wim Vissers en startte hij zijn onderneming vanuit zijn woonhuis in Gemert. Jos van der Ligt is daarna al snel aangesloten en is samen met Wim eigenaar van Isolatie.com.

Het bedrijf groeide al snel uit zijn voegen en verhuisde naar een andere locatie in Gemert. Ook daar werd het snel te klein. Inmiddels zit de hoofdvestiging nu 2 jaar in Handel en is Isolatie.com bezig met uitbreidingen op deze locatie, het nieuwe pand is in aanbouw.

Het snelgroeiende, modern en innovatieve bedrijf heeft de ambitie om de grootste isolatiespecialist van Nederland te worden. Door deze ambitie heeft Isolatie.com in 2020 één van de FD Gazellen awards van het Financieel Dagblad mogen ontvangen. De FD Gazellen award is een award voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Ook dit jaar is Isolatie.com genomineerd.

Het team van isolatie.com bestaat uit 60 vakkundige werknemers. Van bouwkundig specialist tot de mannen die op locatie isoleren met hoogwaardige materialen. Het isoleerwerk voldoet aan alle kwaliteitseisen en biedt 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie.

Innovatie, groei en ontwikkeling zijn belangrijk binnen het bedrijf en daarom leidt Isolatie.com haar medewerkers zelf op met haar eigen Isolatie.com Academy. Van adviseur, tot planner, tot isoleerder. Iedere werknemer van Isolatie.com start zijn loopbaan bij de Isolatie.com Academy.

Isolatie.com vrachtwagen
werknemers Isolatie.com
Makkelijk, efficiënt en een goede automatisering. 

Efficiënt werken, makkelijk, snel en een nog betere automatisering. Dat is wat Isolatie.com verwacht van hun ICT en daarom hebben we de bestaande IT-omgeving opnieuw vormgegeven en opgebouwd. Er zijn 30 Cloud werkplekken, Mijn online werkplek ingericht in de kantooromgeving en voor de isolatie adviseurs; welke veelal onderweg zijn.

Isolatie.com werkt met een maatwerk softwarepakket waar wij een speciale server voor in hebben gericht. Met deze software kan het bedrijf onder andere makkelijk, snel en efficiënt routes plannen zodat de medewerkers niet onnodig tijd verliezen onderweg. De medewerkers kunnen nu op beide locaties, onderweg of thuis inloggen en werken. Naast de online werkplekken faciliteren wij ook de internetverbinding, netwerkomgeving en telefonieoplossing.

Verleende diensten

Mijn online werkplek
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
DC server + APP server
Glasvezel
Hosted Exchange
VoIP
MS 365 Business Basic
Hosted signatures (Exclaimer)
Informeren en voorbereiden op veranderingen van de IT

Voor een soepele migratie hebben wij de medewerkers van Isolatie.com op locatie geïnformeerd hoe de migratie van de IT zal gaan verlopen. Doordat het migratieproces in het weekend heeft plaatsgevonden hebben de medewerkers er geen hinder van ondervonden. Na de migratie zijn wij ondersteunend geweest in de begeleiding en nazorg van de adoptie van de nieuwe IT-omgeving.

Doordat Isolatie.com groeiende is, is het belangrijk om regelmatig met elkaar te sparren. Is de huidige IT nog voldoende of mogen er aanpassingen komen waardoor Isolatie.com nog sneller en efficiënter door kan groeien.