Case

Dekkers-Fransen keuken- en interieurbouw

Dekkers-Fransen keuken- en interieurbouw, dé specialist in het realiseren van een droomkeuken of interieur

Voor het ontwerpen en realiseren van een droomkeuken of interieur moet je bij Dekkers-Fransen keuken- en interieurbouw uit Rijkevoort zijn. Maatwerk, eerlijke materialen en topkwaliteit; dat zijn de uitgangspunten van Dekkers-Fransen keuken- en interieurbouw al vanaf 1984. Jan Dekkers en zijn zoon Koen zijn de gezichten achter het bedrijf en samen met 21 medewerkers vormen ze een enthousiast team van keuken- en interieurliefhebbers. Van ontwerp tot montage tot support en styling, niets is onmogelijk bij het creëren van een keuken of interieur.

Nieuwe uitdagingen en innovaties worden voortdurend opgezocht om het hoogst haalbare voor een keuken of interieur te realiseren. (Woon)wensen worden vertaald naar een hoogwaardig en uniek ontwerp.

DekkersFransen
De routekaart van Van der Hoff ICT

Het bedrijf is toe aan het vernieuwen van hun huidige IT-omgeving en heeft Van der Hoff ICT uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Vanuit de opvolgende positieve gesprekken, zijn zij de samenwerking met Van der Hoff ICT aangegaan en hebben we besloten om de IT-omgeving te vernieuwen.

Wij hebben de wensen, behoefte en IT-omgeving van Dekkers-Fransen keuken- en interieur geïnventariseerd en hebben de huidige ICT geanalyseerd. Daarop hebben wij een advies uitgebracht en onze visie toegelicht hoe wij met de IT-oplossingen van Van der Hoff ICT een eenvoudig, maar efficiënte IT-omgeving neer kunnen zetten.

Dekkers-Fransen keuken-en interieurbouw wil graag innoveren en automatiseren en daar kan Van der Hoff ICT bij helpen. We hebben samen de routekaart naar de ideale IT-oplossing voor Dekkers-Fransen keuken- en interieurbouw uitgestippeld. Zo zorgen we meteen voor grip op het proces met een duidelijke structuur en heldere afspraken.

Dekkers Fransen Keukens
Dekkers Fransen Keukens
Klaar voor nu…

De gehele IT hebben we herzien en geleverd. De huidige server hebben we uit gefaseerd. Door de digitale werkplek oplossing, De werkplek van nu hebben we de ICT naar de Cloud gebracht. Met De werkplek van nu kunnen medewerkers altijd en overal samenwerken, veilig en snel. Medewerkers hebben eenvoudig toegang tot informatie en applicaties. Met een digitale werkplek maakt werken productiever en makkelijker.

We hebben een Cloud server omgeving geïmplementeerd om de 3e partij software waar zij gebruik van maken in onder te brengen. Deze Cloud server wordt meegenomen in onze Serverbeheer, Security en Back-up oplossingen waardoor en een complete oplossing aangeboden wordt.

Daarnaast hebben we gekeken naar de conditie van de huidige werkplekken. Wat kan er behouden worden en wat moet er vernieuwd of toegevoegd worden. De nieuwe hardware hebben wij geïnstalleerd en samengevoegd met de huidige hardware.

Verleende diensten

Serverbeheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
De werkplek van nu (moderne werkplek)
Cloud server
Security
Premium print

We hebben netwerkapparatuur zoals firewall en switching in combinatie met de bekabeling herzien en opnieuw ingericht. Er zijn nieuwe netwerkschema’s opgesteld en hebben we samen gekeken naar de ideale netwerksetup, welke door Van der Hoff ICT in beheer is genomen.

Dekkers-Fransen keuken-en interieurbouw werkt met veel geautomatiseerde machines in de werkplaats. Deze machines worden aangestuurd vanuit het kantoor. Van der Hoff ICT heeft meegedacht over de ideale oplossing om een relatief eenvoudige en beheersbare koppeling tussen werkplaats en kantoor te maken en heeft deze gerealiseerd.

We ontzorgen het printerpark met een Premium All-in print oplossing. Doormiddel van Fleet manager software in de kantoorprinters, zit het bedrijf nooit zonder toner. Bij minder dan 20% toner wordt er namelijk automatisch een nieuwe toner verzonden. De nieuwe printers zijn geleverd en geïnstalleerd door Van der Hoff ICT en zitten verwerkt in de digitale werkplek, De werkplek van nu.

Richting de toekomst…

Gezien de groei bij Dekkers-Fransen keuken- en interieurbouw gaan we kijken hoe we vanuit hier verder kunnen bouwen aan het netwerk en hoe we de automatisering verder kunnen uitbreiden. We denken graag mee in verdere stappen die het bedrijf op dit moment aan het ondernemen is en geven advies hoe de IT met het bedrijf mee kan groeien.