13 september 2022

Van der Hoff ICT nieuws – september 2022

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
september 2022

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij  als eerste op de hoogte blijven van het laatste ICT-nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

De zomer van Van der Hoff ICT

Deze zomer hebben wij niet stil gezeten. Zo was Koen 5 jaar in dienst, zijn wij langs geweest met Van der Hoff ICE en hebben wij de bouwvak ingeluid met een gezellige BBQ. Natuurlijk hebben wij in de bouwvak gewoon doorgewerkt.

Inmiddels zijn alle collega’s weer terug van vakantie en zijn wij weer helemaal opgeladen om voor jullie aan de slag te gaan

Beheer – werkplek

Snel reageren is voor de meeste bedrijven nog steeds het belangrijkste aspect in de ICT-ondersteuning. Problemen lijken uit het niets te ontstaan en dienen ad hoc opgelost te worden. Problemen zijn een gevaar voor de continuïteit van je organisatie.

Krijg grip op je ICT met onze oplossing voor werkplekbeheer.

Wij handelen vroegtijdig op meldingen vanuit jouw IT-omgeving, waardoor we eventuele problemen op de werkplekken van medewerkers voor zijn. Bovendien zorgen we voor tijdige en noodzakelijke updates, bijvoorbeeld voor het veiligheidsniveau van de werkplek. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date beveiliging.

Lees verder

Mobiele abonnementen

Welk mobiele abonnement past het best bij jouw organisatie? Er is altijd wel een abonnement wat bij jou of je medewerkers past. Bij Van der Hoff ICT kies je uit verschillende soorten mobiele abonnementen. Binnen de abonnementen heb je verschillende opties voor het aantal GB’s en belminuten.

Door mobiele abonnementen te combineren met VoIP diensten, krijg je meer functies en meer grip op je zakelijke telefonie.

Lees verder

Referentie Scan-Air

Scan-Air was jaren gevestigd in Mill maar heeft onlangs zijn intrede gemaakt in het moderne nieuwbouwpand op het bedrijvenpark Laarakker in Haps.

Voor de eigenaars van Scan-Air een mooi moment om eens kritisch naar de ICT van het bedrijf te kijken en hebben Van der Hoff ICT uitgenodigd voor een intakegesprek.

Bij het intakegesprek hebben wij de huidige ICT tegen het licht gehouden, wensen voor nu en voor de toekomst besproken en de ICT-mogelijkheden bekeken op de nieuwe locatie. Daaropvolgend hebben wij een optimaal en compleet ICT-plan voorgesteld.

 

Referentie Scan-Air

Vacatures

Werken bij Van der Hoff ICT betekent een veelzijdige baan in de ICT, jezelf doorontwikkelen en niet te vergeten de leukste klanten én een gezellig team!

Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacature voor Medewerker binnendienst, en Tweedelijns systeembeheerder

Vacatures

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds...

Lees meer
16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen...

Lees meer