20 december 2022

Van der Hoff ICT nieuws – december 2022

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
december 2022

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij  als eerste op de hoogte blijven van het laatste ICT-nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

Je vergaderruimte up-to-date met Video Conferencing

De manier waarop we werken ziet er vandaag de dag anders uit dan een aantal jaar geleden. We werken op locatie, vanuit huis of onderweg. Met Video Conferencing van Van der Hoff ICT, vergader je nu makkelijk waar en wanneer jij dit wil.

Inmiddels werkt vrijwel iedere organisatie online samen via diverse programma’s, zoals Teams of Zoom. Met Video Conferencing wordt online samenwerken optimaal vormgegeven voor jouw organisatie.

Lees verder

Prijsaanpassingen

In het afgelopen jaar heeft iedereen de flinke prijsstijgingen opgemerkt. Van der Hoff ICT heeft besloten deze in 2022 niet door te voeren.

Vanaf 1 januari 2023 ontkomen we hier echter niet aan. Dit komt voornamelijk door kostenstijgingen van onze leveranciers, welke wij niet langer zelf kunnen dragen.
Daarom hebben wij het besluit genomen om de prijzen van onze diensten te verhogen met 7,5%.

Hiernaast wordt het uurtarief gewijzigd naar € 82,50. De prijswijzigingen worden doorgevoerd per 1 januari 2023 en zal direct zichtbaar zijn op de eerstvolgende (maand)factuur.

Deze prijswijzigingen zijn conform onze algemene voorwaarden, artikel 6.
Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, kun je hiervoor een e-mail sturen naar administratie@vanderhoffict.nl

Verlenging Microsoft jaarlicentie

Begin 2022 is Microsoft overgestapt op het NCE model. Dit had voor de ondernemers een belangrijke keuze tot gevolg; gaan we onze Microsoft licenties omzetten in maand of in jaar licenties?

Hebben jullie als organisatie in Q1 vorig jaar gekozen voor jaarlicenties? Dan lopen deze in Q1 van 2023 af. Deze worden door Microsoft stilzwijgend verlengd met wederom één jaar.

Lees verder

Even voorstellen: Jamy de Man

Ik ben Jamy 25 jaar en sinds oktober 2022 in dienst bij van der Hoff ICT. Wat het zo leuk maakt om hier te werken is de combinatie van aan het werk op kantoor en bij de klant op locatie. Dit zorgt ervoor dat je geen dag hetzelfde doet.

Jamy

Terugblikken en vooruitkijken

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Benieuwd naar het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar van Van der Hoff ICT? Lees dan hier verder:

Terugblikken en vooruitkijken

Wij wensen je hele fijne feestdagen, een mooie afsluiting van 2022 en een goed en succesvol 2023!

Team van der Hoff ICT Kerst 2022

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds...

Lees meer
16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen...

Lees meer