18 oktober 2022

Microsoft NCE licenties

Begin 2022 is Microsoft overgestapt op het NCE model. Dit had voor de ondernemers een belangrijke keuze tot gevolg; gaan we onze Microsoft licenties omzetten in maand of in jaar licenties?

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. Daarom willen we alle ondernemers die hebben gekozen voor een jaarlicentie een seintje geven. Zo voorkomen we licenties die te lang doorlopen en daarmee ongewenste kosten.

LET OP!

Hebben jullie als organisatie in Q1 vorig jaar gekozen voor jaarlicenties? Dan lopen deze in Q1 van 2023 af. Deze worden door Microsoft stilzwijgend verlengd met wederom één jaar.

Zeg je jouw jaarlicentie(s) niet op, dan is de eerstvolgende opzegdatum dus in Q1 2024. De jaarlicenties moeten binnen vijf werkdagen rondom de opzegdatum worden opgezegd. Dit komt dus erg nauwkeurig. Wil je een jaarlicentie opzeggen? Geef dit dan in januari bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat de jaarlicentie op tijd wordt opgezegd bij Microsoft.

Heb je gedurende dit jaar een jaarlicentie bij ons opgezegd? Dan wordt deze op de opzegdatum door ons opgezegd bij Microsoft.

We kunnen ons voorstellen dat je hier een vraag over hebt. Voor vragen over de Microsoft licenties en het opzeggen hiervan kun je een mail sturen aan administratie@vanderhoffict.nl

Meer over het Microsoft NCE model lees je hier:

Meer informatie NCE

Grip op ICT met de Cloud-oplossingen Van der Hoff ICT

Lees meer

Geschreven door Ilvy Maas

Lees meer berichten

Meer ICThema's

Mobile Device Management van Van der Hoff ICT
28 november 2023

Mobile Device Management

Mobile Device Management van Van der Hoff ICT   Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer...

Lees meer
Medewerkers Van der Hoff ICT
31 oktober 2023

Van der Hoff ICT Secure 7 

De 7 basis security huisregels van Van der Hoff ICT We kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken. Als ondernemer...

Lees meer