18 oktober 2022

Microsoft NCE licenties

Begin 2022 is Microsoft overgestapt op het NCE model. Dit had voor de ondernemers een belangrijke keuze tot gevolg; gaan we onze Microsoft licenties omzetten in maand of in jaar licenties?

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. Daarom willen we alle ondernemers die hebben gekozen voor een jaarlicentie een seintje geven. Zo voorkomen we licenties die te lang doorlopen en daarmee ongewenste kosten.

LET OP!

Hebben jullie als organisatie in Q1 vorig jaar gekozen voor jaarlicenties? Dan lopen deze in Q1 van 2023 af. Deze worden door Microsoft stilzwijgend verlengd met wederom één jaar.

Zeg je jouw jaarlicentie(s) niet op, dan is de eerstvolgende opzegdatum dus in Q1 2024. De jaarlicenties moeten binnen vijf werkdagen rondom de opzegdatum worden opgezegd. Dit komt dus erg nauwkeurig. Wil je een jaarlicentie opzeggen? Geef dit dan in januari bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat de jaarlicentie op tijd wordt opgezegd bij Microsoft.

Heb je gedurende dit jaar een jaarlicentie bij ons opgezegd? Dan wordt deze op de opzegdatum door ons opgezegd bij Microsoft.

We kunnen ons voorstellen dat je hier een vraag over hebt. Voor vragen over de Microsoft licenties en het opzeggen hiervan kun je een mail sturen aan administratie@vanderhoffict.nl

Meer over het Microsoft NCE model lees je hier:

Meer informatie NCE

Grip op ICT met de Cloud-oplossingen Van der Hoff ICT

Lees meer

Geschreven door Ilvy Maas

Lees meer berichten

Meer ICThema's

Medewerkers Van der Hoff ICT
01 mei 2023

Heb jij je cyberweerbaarheid in orde?

Als ondernemer is het belangrijk om je cyberweerbaarheid op orde te hebben. Maar waar te beginnen en wat moet...

Lees meer
11 april 2023

Beveilingsupgrade van MFA in Microsoft Authenticator

Belangrijke beveilingsupgrade van MFA in Microsoft Authenticator   Microsoft zet voor alle MFA gebruikers nummerkoppeling aan op 8 mei...

Lees meer