19 december 2023

Van der Hoff ICT nieuws – december 2023

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
december 2023

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij  als eerste op de hoogte blijven van het laatste ICT-nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

Terugblikken en vooruitkijken

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Benieuwd naar het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar van Van der Hoff ICT? Lees dan hier verder:

Lees verder

Prijsaanpassingen

Per 01-02-2024 wijzigt Van der Hoff ICT de tarieven van onze diensten aan de hand van de inflatiecorrectie, zoals berekend door het CBS en doorbelastingen vanuit onze leveranciers. Het percentage voor indexatie is dit jaar vastgesteld op 6,5%.

Deze prijswijzigingen zijn conform onze algemene voorwaarden, artikel 6.
Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, kun je hiervoor een e-mail sturen naar
administratie@vanderhoffict.nl
Team van der Hoff ICT

Even voorstellen: Paul Nellen

Mijn naam is Paul Nellen en ik woon samen met mijn vrouw Wendy en mijn 2 dochters Emma van 5 en Fenna van 2 in Oostrum. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden, sport ik graag en kan een goede serie of film erg waarderen.

Sinds augustus dit jaar ben ik werkzaam als Systeembeheerder bij Van Der Hoff ICT waarbij ik telefonisch ondersteuning geef aan onze klanten, op de achtergrond met verschillende projecten bezig ben en op locatie bij de klant aan het werk ben.
 
De diversiteit in klanten, omgevingen en de afwisseling van kantoor & on-site maakt het voor mij ontzettend leuk om hier te werken.

Aanpassing opzet factuur

Zoals begin dit jaar aangekondigd zijn we intern overgestapt op een nieuw ERP pakket om onze dienstverlening verder te kunnen professionaliseren.  De 1e fase hebben we succesvol doorstaan waarbij we momenteel bezig zijn met fase 2 oftewel de optimalisatie van onze interne en extern processen.

Hierbij hoort ook een stukje facturatie. Graag willen we onze facturen meer verduidelijken door factuurregels te groeperen. Door de overgang kan het zijn dat op de factuur van januari dubbele omschrijvingen vermeld staan (het gaat hier alleen om de omschrijving).

Vanaf februari staan deze weer netjes gegroepeerd op de factuur.

De 7 basis security huisregels

We kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken. Als ondernemer is het cruciaal om je datasecurity op orde te hebben. Maar waar begin je en wat moet je als ondernemer aan beveiligingsmaatregelen nemen binnen je ICT-infrastructuur?

Om je op weg te helpen is er binnen de ICT-branche een lijst opgesteld met 7 essentiële beveiligingsrichtlijnen. Deze huisregels bieden een goede basis voor de beveiliging van jouw IT.

Lees meer

Dan rest ons nog maar 1 ding op het einde van deze nieuwsbrief.

Wij wensen je hele fijne feestdagen, een mooie afsluiting van 2023 en een goed en succesvol 2024 met grip op jouw ICT!

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

25 juni 2024

Even voorstellen… – Ward Eikelboom

Een bekende goedlachse collega in de schijnwerpers: Ward Eikelboom. Deze jonge gedreven Microsoft specialist is met zijn grote glimlach...

Lees meer
07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer