19 december 2023

Terugblikken en vooruitkijken 2023/2024

Terugblikken en vooruitkijken

2023/2024

 

Terugblik 2023

Wat hebben we weer een fantastisch ondernemend jaar achter de rug! Met veel hoogtepunten kijk ik terug op het jaar 2023 waarin we veel bestaande klanten hebben mogen migreren naar onze steeds bekender wordende dienst De werkplek van Nu. Focus hebben om meer tijd en energie te besteden aan onze vertrouwde klantenkring was 1 van de pijlers in onze strategie van 2023. Ook in 2024 blijft hier de focus weer volledig op zitten om de ICT nog beter en vooral veiliger te maken. Ook hebben we heel wat nieuwe waardevolle relaties opgebouwd waar we trots op zijn.

Met de uitbreiding in ons team, verbetering van onze diensten en dienstverlening door de overstap op een nieuw ERP pakket waarin we nog meer grip, overzicht en efficiëntie gecreëerd hebben kunnen we ook in 2024 weer blijven verbeteren. Daarlangs hebben we een start gemaakt met all-in support waarbij we voor een vast bedrag per gebruiker per maand onbeperkt support bieden en zo onze eindgebruikers nog beter van dienst kunnen zijn zonder verrassingen achteraf.

Als laatste heb ik dit jaar een hele mooie nominatie mogen ontvangen voor de Jong Talent Award.
Hierin heb ik met nog 2 jonge ondernemers mogen battelen in een heuse boksring waarin we onze ondernemersverhalen deelden met als thema “Verhalen die raken”.

Daarmee maakt dat het jaar 2023 weer in de boeken kan als een jaar met hoogtepunten, groei en een verdere interne en externe professionalisering voor onze relaties!

 

Vooruitblik 2024

Waarbij we in 2023 al voor enkele zaken een start hebben gemaakt gaan we dit in 2024 verder vormgeven. 2024 staat opnieuw in het teken van cybersecurity. Helaas blijft dit een “onderbelicht thema” wat meer en meer een risico vorm voor o.a. het MKB. Wij hebben de zorgplicht om onze klanten te informeren en bewust te maken van de gevaren. Hierin gaan wij een nog actieve rol nemen. Door mee te denken, te informeren en dicht bij onze klant te blijven zorgen we er samen voor dat we ons zo goed als mogelijk weren tegen de dagelijkse gevaren van cybercrime! Om een duidelijk voorbeeld te geven hopen we in 2024 onze ISO-certificering te mogen behalen en verder te professionaliseren en investeren door ons ERP pakket zo optimaal mogelijk in te zetten. Ook starten we met het testen van AI-oplossingen, rollen we verder onze nieuwe diensten Mobile Device Managemand, Teams bellen uit en blijft de focus op het supportcontract om meer rust te geven aan de ICT en de daarbij behorende vraagstukken van onze klanten.

Graag wil ik al onze klanten en relaties opnieuw bedanken voor de prettige samenwerking en vertrouwen in Van der Hoff ICT!  En natuurlijk ons fantastische team wat dit jaar weer enorm hard gewerkt heeft om iedereen van dienst te kunnen zijn.

Vanuit Van der Hoff ICT wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2024 toe!

Niels van der Hoff
Van der Hoff ICT

 

 

 

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer
29 mei 2024

Microsoft Copilot

Op de automatische piloot door Microsoft Office 365 dankzij de Copilot gedreven door AI (Artificial Intelligence).  Binnen enkele minuten...

Lees meer