19 september 2023

Van der Hoff ICT nieuws – september 2023

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
september 2023

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij  als eerste op de hoogte blijven van het laatste ICT-nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

All-in Support , ICT-ondersteuning wanneer jij dit nodig hebt.

Bij All-in Support zijn we er voor jou wanneer je hulp, ondersteuning, of advies op het gebied van ICT nodig hebt. Onze deskundigen staan klaar om je te assisteren met allerlei zaken, zoals: printer vragen, e-mail ondersteuning, vragen over meldingen maar ook storingen.

We hebben All-in Support ontwikkeld om het jou gemakkelijk te maken. Geen uurtje factuurtje maar een voordelig vast bedrag per maand, per gebruiker en  passend bij jouw organisatie. Met dit servicepakket kun je altijd op ons rekenen en krijg jij de ondersteuning die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Dankzij All-in Support heb jij de oplossing voor al je ICT-vragen altijd binnen handbereik.

Stel op elk moment jouw ICT-gerelateerde vragen aan één van onze deskundigen via support@vanderhoffict.nl of 0485 520 324

Meer weten over All-in Support? Neem contact op met Wouter of Niels.

Van der Hoff ICT neemt klanten Hendrix IT over.

Om de continuïteit en flexibiliteit te waarborgen door gebrek aan personeel, is Hendrix IT op zoek gegaan naar een goede ICT-dienstverlener om haar klanten naar over te dragen. Hendrix IT heeft deze gevonden in Van der Hoff ICT.
 
Met ingang van 1 augustus 2023 heeft Van der Hoff ICT de klanten van Hendrix IT overgenomen. Dit betekent dat alle ICT-gerelateerde behoeften van voormalige Hendrix IT-klanten nu worden behandeld door het team van Van der Hoff ICT. Als gevestigd aanspreekpunt staan ze klaar om hoogwaardige ondersteuning en advies voor hun ICT te bieden.


Zowel Hendrix IT als Van der Hoff ICT maken gebruik van vergelijkbare geavanceerde IT-oplossingen, wat heeft bijgedragen aan een naadloze overgang voor de klanten van Hendrix IT. Hierdoor kunnen de klanten vertrouwen op een soepele voortzetting van hun IT-services.

“We heten onze nieuwe klanten van Hendrix IT van harte welkom bij Van der Hoff ICT. We zijn vastbesloten om hen de hoogste kwaliteit service te bieden en hen te ondersteunen in hun ICT-gerelateerde behoeften “, aldus Niels van der Hoff, eigenaar van Van der Hoff ICT.

Lees meer

De voordelen van Mobile Device Management

Mobile Device Management biedt organisaties een efficiënte en veilige oplossing om mobiele apparaten in hun bedrijfsomgeving te beheren. In dit blogartikel van onze partner NOX lees je meer over Mobile Device Management voor organisaties.

Lees meer

Bezoek ons op Venray Big Business

Een ondernemersevent op 21 september 2023 voor de regio Noord-Limburg, met focus op de ondernemende regio Venray.

Op Venray Big Business ontmoet je krachtige bedrijven in het theater. Het is een dag die volledig in het teken staat van ondernemen met bruisende stands, impactvolle lezingen en regionale koplopers. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot ontmoeten en netwerken.

Ben jij ondernemer of ondernemende professional en ben je op zoek naar een dag vol ontmoetingen met krachtige bedrijven, lezingen met impact en wil jij zien wat de ondernemende regio Venray in haar mars heeft? Dan mag jij niet ontbreken als bezoeker op Venray Big Business.

Je bezoek aan Venray Big Business is geheel kosteloos.

Reserveer hier jouw tickets

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

25 juni 2024

Even voorstellen… – Ward Eikelboom

Een bekende goedlachse collega in de schijnwerpers: Ward Eikelboom. Deze jonge gedreven Microsoft specialist is met zijn grote glimlach...

Lees meer
07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer