19 september 2023

Van der Hoff ICT neemt klanten Hendrix IT over.

Om de continuïteit en flexibiliteit te waarborgen door gebrek aan personeel, is Hendrix IT op zoek gegaan naar een goede ICT-dienstverlener om haar klanten naar over te dragen. Hendrix IT heeft deze gevonden in Van der Hoff ICT.

Hendrix IT heeft een vaste klantenkring en verzorgt online en onsite ICT-support. Daarnaast leveren zij Office 365-oplossingen zoals: e-mail, security en back-up oplossingen vanuit de Cloud, hybride of op locatie. Hendrix IT bestaat uit een klein team en is gevestigd in Merselo. Ze hebben besloten om hun toekomstige focus te richten op WiFi Wise.

Met ingang van 1 augustus 2023 heeft Van der Hoff ICT de klanten van Hendrix IT overgenomen. Dit betekent dat alle ICT-gerelateerde behoeften van voormalige Hendrix IT-klanten nu worden behandeld door het deskundige team van Van der Hoff ICT. Als gevestigd aanspreekpunt staan ze klaar om hoogwaardige ondersteuning en advies voor hun ICT te bieden.

Van der Hoff ICT is dé ICT-partner voor het MKB en grootzakelijk. Het team bestaat uit 12 ICT professionals en zijn gevestigd in Boxmeer. Met Van der Hoff ICT krijg je grip op ICT. Grip op je product, op je processen. Want een bedrijf groeit gezond groot als het fundament sterk is. De basis waarop je altijd kunt bouwen.

Zowel Hendrix IT als Van der Hoff ICT maken gebruik van vergelijkbare geavanceerde IT-oplossingen, wat heeft bijgedragen aan een naadloze overgang voor de klanten van Hendrix IT. Hierdoor kunnen de klanten vertrouwen op een soepele voortzetting van hun IT-services.

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

29 februari 2024

Microsoft 365 CoPilot: jouw slimme AI-assistent

  De slimme AI assistent van Microsoft is sinds vorige maand voor iedereen beschikbaar. Microsoft 365 CoPilot helpt je...

Lees meer
Wagenpark Van der Hoff ICT
19 december 2023

Van der Hoff ICT nieuws – december 2023

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT december 2023 Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze...

Lees meer