21 maart 2023

Van der Hoff ICT nieuws – maart 2023

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
maart 2023

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij  als eerste op de hoogte blijven van het laatste ICT-nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

Bezoek ons op Peelland in Business

Een ondernemersevent voor organisaties uit de regio Deurne-Asten-Someren en voor organisaties die interesse hebben in deze regio. Tijdens Peelland in Business vind je in het Kloosterhotel stands op verrassende plaatsen, kun je lezingen bijwonen en is er volop gelegenheid tot netwerken en ontmoeten.

Ben jij ondernemer of ondernemende professional en ben je op zoek naar een dag vol ontmoetingen met krachtige bedrijven, lezingen met impact en wil jij zien wat de ondernemende regio Deurne-Asten-Someren in haar mars heeft? Dan mag jij niet ontbreken als bezoeker op Peelland in Business.

Je bezoek aan Peelland in Business is geheel kosteloos.

Registreer hier je gratis ticket

Even voorstellen: Wouter van Haasteren

Even voorstellen, mijn naam is Wouter van Haasteren. Sinds begin december ben ik werkzaam bij Van der Hoff ICT als Verkoopmedewerker Binnendienst. Samen met Niels van der Hoff ben ik verantwoordelijk voor Sales bij van Van der Hoff ICT.

Mijn werkzaamheden zijn op dit moment voornamelijk inkoop/verkoop binnendienst, maar het zou zo maar kunnen zijn dat we elkaar in de toekomst gaan tegenkomen op locatie voor een gesprek over de stand van zaken, het toelichten van een gevraagde offerte of om ICT-plannen te maken voor de toekomst. Natuurlijk is dit niet mogelijk zonder een enthousiast team van collega’s, wat zeker niet ontbreekt.

Elke dag ervoor zorgen dat de klant tevreden is over zijn of haar ICT-infrastructuur. Dit maakt elke werkdag altijd interessant, er is er geen één hetzelfde.

Wil jij je ook toevoegen aan ons leuke team? Wij zoeken nog een collega System engineer!

Vacature System engineer

Nieuw verwerkingssysteem voor tickets

Stilstand is achteruitgang wordt vaak gezegd. Daar zijn wij het helemaal mee eens.
Daarom heeft Van der Hoff ICT geïnvesteerd in een nieuw verwerkingssysteem voor tickets.

Het nieuwe ticket verwerkingssysteem gaat op 3 april live.

Referentie L. van Zandwijk Autotransport b.v.

L. Van Zandwijk Autotransport BV gevestigd in Veen is gespecialiseerd in het vervoer van lichte bedrijfswagens en personenauto’s door Nederland en Europa.

Auto’s zijn kostbare producten en worden met zorg behandeld door het autotransportbedrijf, net zoals dat wij de ICT van onze klanten behandelen.

Wij hebben al verschillende jaren een prettige en stabiele samenwerking en denken mee in de digitale professionaliseringslagen die L. Van Zandwijk Autotransport BV wil maken. Samen hebben hier samen al mooie stappen in gemaakt.

Referentie L. Van Zandwijk Autotransport BV

Beveilig je ICT

Hoe meer data binnen je organisatie, hoe groter de kans op datalekken, aanvallen en zwakke plekken. Het MKB en grootzakelijk wordt steeds vaker slachtoffer van cyberaanvallen.

Criminelen denken vaak flink geld te kunnen vangen door bedrijven aan te vallen. Uit het onderzoek van het CBS blijkt dat 1 op de 5 bedrijven te maken krijgt met cybercrime. De 
cyberaanvallen blijven jaarlijks stijgen. In de afgelopen 5 jaar zelfs met 72%.

Lees meer

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

25 juni 2024

Even voorstellen… – Ward Eikelboom

Een bekende goedlachse collega in de schijnwerpers: Ward Eikelboom. Deze jonge gedreven Microsoft specialist is met zijn grote glimlach...

Lees meer
07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer