01 februari 2022

Microsoft Teams Essentials

Microsoft Teams op mobiel

Microsoft lanceert Teams Essentials, de instap versie van Microsoft Teams. Vergader, werk samen en communiceer allemaal op één plek met Microsoft Teams Essentials.

Microsoft Teams Essentials is een losse licentie en af te nemen zonder Microsoft 365-abonnementen. Microsoft heeft deze licentie speciaal ontwikkelt voor kleinere organisaties en is bedoeld om samenwerken en communicatie tussen elk team, project of groep mogelijk te maken.

Wat krijg je bij Microsoft Teams Essentials?
  • Onbeperkte groepsvergaderingen van Maximaal 30 uur
  • Maximaal 300 deelnemers per vergadering
  • 10 GB Cloudopslag per gebruiker
  • Onbeperkt chatten met collega’s en klanten
  • Bestanden delen
  • Gegevensversleuteling voor vergaderingen, chats, oproepen en bestanden

Teams biedt niet alleen toegang tot gesprekken, maar ook bestanden, notities en taken vanuit één centraal punt. Voor veel gebruikers is Teams een verademing vergeleken met het werken met collega’s via afzonderlijke tools zoals e-mail, gedeelde bestanden en telefoon.

Microsoft Teams Essentials geeft alleen toegang tot de Microsoft Teams omgeving. De instaleerbare Office applicaties en applicaties zoals OneDrive of Sharepoint zijn niet aanwezig.

Microsoft Teams Essentials maakt het mogelijk om voor kleine bedrijven een voorproefje te krijgen van Microsoft Teams. Wil je alles uit je ICT halen en wil jij grip op jouw ICT? Bekijk dan de mogelijkheden van De werkplek van nu.

De werkplek van nu

Grip op ICT met de Cloud-oplossingen Van der Hoff ICT

Lees meer

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

Video Conferencing set MVC840
21 juni 2022

Video Conferencing van Van der Hoff ICT

Video Conferencing Iedere organisatie werkt vandaag de dag online samen via diverse programma’s, zoals Teams of Zoom. Met Video...

Lees meer
Wagenpark Van der Hoff ICT
18 mei 2022

Van der Hoff ICT nieuws – mei 2022

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT mei 2022 Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze...

Lees meer