22 februari 2022

Van der Hoff ICT nieuws – februari 2022

Wagenpark Van der Hoff ICT

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT
februari 2022

Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze nieuwsitems zijn gedeeld in de laatste nieuwsbrief. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Van der Hoff ICT.

Schrijf je in!

Aanpassing huisstijl

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat naast de website onze volledige huisstijl is aangepast. Ons wagenpark is inmiddels uitgebreid en de medewerkers van Van der Hoff ICT rijden er weer helemaal up-to-date bij.

Heb jij ons al gespot onderweg?

Microsoft aangepaste abonnementsstructuur

Microsoft heeft te kennen gegeven dat zij de abonnementsstructuur voor de Microsoft 365 licenties gaan aanpassen. Met ingang van 1 januari 2022 is dit nieuwe model (het NCE model) geïntroduceerd.

Lees hier de wijzigingen

Heb jij jouw voorkeur al doorgegeven?

Voor 1 maart 2022 moet de keuze gemaakt worden; ga je voor een jaarabonnement, een maandabonnement of een combinatie? Geef deze keuze zo spoedig mogelijk door aan administratie@vanderhoffict.nl

Microsoft gebouw

Video Conferencing

Iedere organisatie werk vandaag de dag online samen via diverse programma’s zoals Teams of Zoom. Met video conferencing van Van der Hoff ICT wordt online samenwerken optimaal vormgegeven voor jouw organisatie.

Hierin zijn twee mogelijkheden; Bring Your Own Device of Room Ready

Ben jij benieuwd of Video Conferencing een stap in de goede richting zou kunnen zijn voor jouw bedrijf? Lees de brochure en plan vrijblijvend een gratis demo in. Wij laten je graag bij ons op kantoor zien wat de mogelijkheden zijn.

Brochure video conferencing Vraag een demo aan

Spreekkamer Van der Hoff ICT

Referentie Giesen Installatiebedrijf

Giesen Installatiebedrijf is bij ons terecht gekomen met de de vraag naar een second opinion.

We hebben een inventarisatie opgemaakt en hieruit zijn een aantal punten naar boven gekomen. We hebben een plan neergelegd om de huidige ICT te herzien en te herstructureren.

Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk de referentie.

Referentie Giesen Installatiebedrijf

Even voorstellen: Sam van Tiel

Mijn naam is Sam, nieuwe medewerker support. Ik ben al een lange tijd bezig met technologie en ICT. In de afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met leren en uitproberen van systemen welke gebruikt worden in het bedrijfsleven.

Na het afronden van mijn opleiding ICT Beheerder op het Gilde ICT College ben ik op zoek gegaan naar een baan, een een bedrijf dat zich bezighoudt met Cloud technologie. Van der Hoff ICT is voor mij de beste plek waar ik dit kan realiseren.

Na het afronden van mijn opleiding ICT Beheerder op het Gilde ICT College ben ik op zoek gegaan naar een baan, een een bedrijf dat zich bezighoudt met Cloud technologie. Van der Hoff ICT is voor mij de beste plek waar ik dit kan realiseren.

Ik werk nu een aantal maanden bij Van der Hoff ICT en houd mij met name bezig met het helpen en ondersteunen van klanten met een probleem. Daarnaast ben ik bezig met het voorbereiden van nieuwe computers en het opzetten en beheren van Microsoft 365 omgevingen.

Mijn dag wordt gemaakt wanneer een klant weer zonder problemen verder kan met zijn of haar computer of ander systeem.

Sam van Tiel - Van der Hoff ICT

Naast ons huidige team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij het missende puzzelstukje binnen ons team? Bekijk onze openstaande vacature voor Medewerker binnendienst en Tweedelijns systeembeheerder.

Bekijk de vacatures

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds...

Lees meer
16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen...

Lees meer