25 juni 2024

Even voorstellen… – Ward Eikelboom

Een bekende goedlachse collega in de schijnwerpers: Ward Eikelboom. Deze jonge gedreven Microsoft specialist is met zijn grote glimlach en veelzijdige kennis niet te missen binnen ons team.

Waar Ward zich dagelijks mee bezighoudt

Als Microsoft-specialist houdt hij zich voornamelijk bezig met de werkzaamheden binnen Microsoft 365. Daarnaast zet hij zich in als voorbereider/ verbeteraar van de Werkplek van Nu, maar daar stopt het niet. Als kers op de taart begeleidt hij verschillende projecten, van voorbereiding tot aan uitvoering. Zo blijft geen puzzel ongelegd en komen alle stukjes op de juiste plek terecht. 

Iedereen binnen de organisatie heeft zijn of haar eigen specialisatie, maar Ward blinkt naast Microsoft 365, uit, in Azure Cloud Services en Microsoft Intune. 

Een echte teampeler

Ward is een echte teamspeler die, wanneer we het aan hem vragen, meteen aan zijn collega’s denkt: “Wat ik het mooiste vind aan mijn werk? Dat is toch wel samen met het team een mooi project afronden, waar alle onderdelen van netwerk/werkplek/Microsoft 365 in terugkomen.” – Zo onderstreept hij. 

Werken in een gezellig team

Afwisseling en de goede sfeer tijdens het werk, zorgen dat Ward iedere dag zijn passie achterna gaat. De dagen vliegen voorbij en voor hij het weet is het weer vrijdagmiddag. Waar de vrijdag in het teken staat om terug te blikken op de behaalde resultaten van die week, is er altijd ruimte om samen het weekend in te luiden. “Het gezellige team en de inzet van alle collega’s geven mij écht energie!” – Aldus Ward. 

 

 

 

Geschreven door Ward Eikelboom

Lees meer berichten

Meer ICThema's

07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer
29 mei 2024

Microsoft Copilot

Op de automatische piloot door Microsoft Office 365 dankzij de Copilot gedreven door AI (Artificial Intelligence).  Binnen enkele minuten...

Lees meer