16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen we door jouw bedrijf goed te leren kennen, naar jouw doelen en uitdagingen te luisteren, én klaar te staan wanneer dat nodig is. We bieden niet alleen oplossingen op het gebied van ICT, maar ondersteunen en adviseren jou ook waar nodig. Jouw succes is ons succes. Zonder ons team van toegewijde collega’s was dit nooit mogelijk geweest. We stellen dan ook iedereen graag persoonlijk aan je voor. 

Dit keer het woord aan:

Niels van der Hoff – Eigenaar Van der Hoff ICT

Eigenaar Niels is een gedreven ondernemer die Van der Hoff ICT leidt naar succes. In dit artikel lees je meer over zijn drive, passie voor ICT en veelzijdige kijk op ondernemerschap. 

Collega's in vergadering

Waar het begon

Niels begon zijn carrière in de ICT-wereld in 2006. Het bedrijf dat inmiddels bekendstaat als een toonaangevend bedrijf binnen de branche en in de regio, startte ooit klein. In zijn studentenkamer werd Van der Hoff ICT geboren. Vanaf het begin voelt Niels zich betrokken bij de mensen, bedrijven en organisaties in de regio van wat uiteindelijk de vaste thuisbasis werd: Boxmeer. 

Het contact met de mensen is van groot belang

Vanuit zijn rol als eigenaar houdt Niels zich vooral bezig met ondernemen, het professionaliseren van Van der Hoff ICT, het verbeteren van processen en het continu optimaliseren van de dienstverlening. Een kracht van Niels is het persoonlijk contact houden met zijn partners door middel van klantbezoeken. Ook hecht hij veel waarde aan een goede band met zijn collega’s. 

Een ondernemer met hart voor ICT

In zijn functie als ondernemer en eigenaar komt de inhoudelijke en technische kant van het vak steeds op een lager pitje te staan. Maar ondanks zijn drukbezette agenda blijft Niels de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT-sector op de voet volgen. Op deze manier blijft Van der Hoff ICT als bedrijf vernieuwen en laten we geen kans onbenut. Dit doet hij samen met zijn collega’s met veel passie en plezier. 

Niels haalt energie uit een goed draaiend bedrijf. Hij geniet ervan als alle collega’s met plezier aan het werk zijn en de klanten tevreden zijn. De vrijmibo is dan ook altijd een gezellig moment om de week samen af te sluiten, nog even goed terug te blikken op de geboekte resultaten én uiteraard nog even slap te auwehoeren. 

Niels zijn bijdrage aan snel en veilig (samen)werken

De Werkplek van Nu is een online digitale werkomgeving in de Cloud die overal en altijd toegang geeft tot bedrijfsgegevens, applicaties en apparaten. Hiermee kunnen medewerkers veilig en efficiënt samenwerken, ongeacht locatie of tijdstip. De Werkplek van Nu is flexibel, schaalbaar en biedt geavanceerde beveiliging. Door continu bezig te zijn met het verbeteren en innoveren van deze Werkplek van Nu, gaat Niels, samen met alle collega’s van Van der Hoff ICT, voor snel en veilig samenwerken. Daarnaast biedt Niels met zijn dochteronderneming AVIR, mede-ondernemers een volledige ontzorging op gebied van audiovisuele conferentie- en presentatieoplossingen. 

Door continu bezig te zijn met het verbeteren en innoveren van de werkplek van nu, gaat Niels samen met alle collega’s van Van der Hoff ICT voor snel en veilig samenwerken!

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds...

Lees meer
29 februari 2024

Microsoft 365 CoPilot: jouw slimme AI-assistent

  De slimme AI assistent van Microsoft is sinds vorige maand voor iedereen beschikbaar. Microsoft 365 CoPilot helpt je...

Lees meer