25 mei 2021

Zorgeloos printen met onze printoplossingen

Zorgeloos printen en meer grip op je printerpark met de printoplossingen Van der Hoff ICT.

Als je op zoek bent naar een oplossing voor het printbeheer van jouw onderneming dan nemen wij je printzaken graag uit handen. Samen inventariseren we de printbehoeften en kijken we naar de mogelijkheden welke voor jouw onderneming het meest geschikt zijn. Wil je alleen met zwarte toner printen of is kleur ook belangrijk? Wat zijn de gemiddelde printaantallen en is een scanoplossing gewenst? Misschien heb je zelf nog speciale wensen of vereisten met betrekking tot het printen. Na inventarisatie geven wij een vrijblijvend advies op maat.

Wij bieden de volgende printoplossingen aan:

Voordelen Basic Print:
  • Toners worden verzonden zonder verzendkosten.
Voordelen Premium Print:
  • Je betaald een vast bedrag per pagina.
  • Inclusief ondersteuning en verhelpen van printerstoringen en reparaties.
  • Inclusief vervangen van onderdelen.
Fleet manager

Door middel van Fleet manager kom je nooit zonder toner te zitten. De software houdt de status van elke printer realtime nauwlettend in de gaten. Dit maakt het voor onze leverancier mogelijk om op afstand de hoeveelheid toner (tonerniveaus) uit te lezen. bij een toner minder dan 20% worden er nieuwe toners toegestuurd en hoeft je geen voorraden meer aan te leggen en te beheren.

Secure print

Met secure print, print je AVG proof. Dit betekend dat je documenten kunt printen zonder dat deze voor iedereen zichtbaar zijn. Een secure print taak wordt op de printer bewaard tot de documenteigenaar akkoord geeft tot printen doormiddel van een app of pasje. Ideaal voor ondernemingen en organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige informatie.

Kyocera printers

Van der Hoff ICT levert veelal Kyocera printers. Dit zijn laserprinters speciaal voor zakelijk gebruik. Kyocera printers bieden de tools die nodig zijn om snel, veilig en flexibel te kunnen printen. De hardware- en softwareoplossingen helpen zowel de productiviteit als de kwaliteit van het afdrukken te verbeteren.

Geschreven door

Lees meer berichten

Meer ICThema's

01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds...

Lees meer
16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen...

Lees meer