21 mei 2021

Waarom kiezen voor werkplekbeheer?

Waarom kiezen voor werkplekbeheer?

Snel reageren is voor de meeste ondernemingen nog steeds het belangrijkste in de ondersteuning van hun ICT. Problemen lijken uit het niets te ontstaan en dienen ad hoc opgelost te worden. Problemen zorgen ervoor dat continuïteit van jouw onderneming in gevaar komt en daarom adviseren wij werkplekbeheer oplossing van Van der Hoff ICT om problemen preventief te voorkomen.

Met werkplekbeheer van Van der Hoff ICT zorgen wij voor grip op ICT en zorgen hiermee dat we problemen voor zijn. Indien nodig kunnen wij vroegtijdig hierop inspelen. Daarnaast wordt er gezorgd voor tijdige beveiligingsupdates zodat het veiligheidsniveau van de werkplek op peil blijft. Door de verschillende werkzaamheden en controles houden we proactief grip op de werkplekken.

Up-to-date & Veiligheid:

Door wekelijks updates door te voeren zijn de werkplekken altijd voorzien van belangrijke security updates waardoor de veiligheid van de omgeving hoog blijft.

  • Preventief beheer
  • ESET werkplek beveiliging software inclusief beheer inbegrepen
  • Windows updates (gecontroleerd en geautomatiseerd)
  • Software updates (Chrome, Firefox, Adobe, Java enz..)
  • Microsoft Office updates
Continuïteit & kostenbesparing:

De werkplek wordt 24/7 gemonitord om zo problemen of fouten voor te zijn. Zo bent je verzekerd van een werkplekken die optimaal functioneren. Daarnaast kan het onderbreken van het dagelijks werkzaamheden door ICT-problemen zoals updates, meldingen of het niet kunnen werken erg vervelend en kostbaar zijn.

  • Problemen vroegtijdig opvangen en oplossen
  • Controle op fouten in het logboek
Snelheid:

Er is niets vervelender dan werken op een traag systeem. Door constante controle en beheer zorgen we voor een snelle werkplek. Indien nodig kunnen we vroegtijdig adviseren en bijsturen waar nodig.

  • Monitoren van belasting, snelheid, opslag enz.
  • Tijdelijke bestanden opschonen
Snel, accuraat support en grip op de ICT omgeving:

Door te werken met werkplekbeheer kunnen we snel en accuraat handelen. We kunnen sneller problemen oplossen of aanpassingen doorvoeren wat direct tijd en geld bespaart. Daarlangs creëren we grip op de ICT wat ervoor zorgt dat wij te allen tijde controle hebben en continu bij kunnen sturen waar nodig.

Geschreven door

Lees meer berichten

Meer ICThema's

15 november 2022

Beveilig je ICT

Hoe meer data binnen je organisatie, hoe groter de kans op datalekken, aanvallen en zwakke plekken. Het MKB en...

Lees meer
Video conferencing - BYOD-UVC40-2400x1754
24 oktober 2022

Je vergaderruimte up-to-date met Video Conferencing

Je vergaderruimte up-to-date met Video Conferencing De manier waarop we werken ziet er vandaag de dag anders uit dan...

Lees meer