07 juli 2020

VoIP VaMo – Mobiel bellen met uw vaste nummer

VoIP VaMo,

VaMo staat voor Vast & Mobiel integratie. Als u met uw mobiele telefoon belt, dan belt u met uw vaste nummer naar buiten.

Een voordeel van een vast mobiel integratie is dat u zelf kunt kiezen of u vanaf een vast of mobiel nummer belt. Ideaal voor de thuiswerker die via één nummer wil telefoneren, zowel met de vaste als mobiele telefoon. Het is ook mogelijk om een bundel te delen met collega’s en om twee nummers te koppelen aan één simkaart. Hierdoor kunt u dezelfde mobiele telefoon gebruiken voor zowel uw zakelijke als privénummer.

Voicemail

U heeft 1 voicemail bericht voor zowel het vaste als mobiele toestel en kunt de voicemailberichten afluisteren via de MijnGesprek APP of via 1233. Ook heeft u de mogelijkheid om de ingesproken berichten te laten verzenden naar uw e-mailadres zodat u via e-mail de berichten kunt afluisteren, ook via de mobiele telefoon.

Onderling bellen

Tevens kunt u kosteloos bellen naar andere VaMo gebruikers binnen uw onderneming. Ook zorgt de BLF-functie (Busy Light Flickering) ervoor dat onnodige oproepen en ruis op kantoor tot het verleden behoren. Een indicatielampje geeft aan dat uw collega niet beschikbaar of in gesprek is.

Wachtmuziek

Zelf uw wachtmuziek kiezen? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een rustgevende melodie, uw eigen muziek of de muziek van de bedrijfsvideo.

Geschreven door

Lees meer berichten

Meer ICThema's

15 november 2022

Beveilig je ICT

Hoe meer data binnen je organisatie, hoe groter de kans op datalekken, aanvallen en zwakke plekken. Het MKB en...

Lees meer
Video conferencing - BYOD-UVC40-2400x1754
24 oktober 2022

Je vergaderruimte up-to-date met Video Conferencing

Je vergaderruimte up-to-date met Video Conferencing De manier waarop we werken ziet er vandaag de dag anders uit dan...

Lees meer