02 februari 2021

Van der Hoff ICT neemt een belang in Nox Telecom

Continu zijn wij bezig om onze kennis en kunde te ontwikkelen zodat wij u als klant mee kunnen nemen richting de toekomst. Om u te verzekeren van een toekomstbestendige dienstverlening heeft Van der Hoff ICT met ingang van januari 2021 een belang genomen in Nox Telecom.  Nox Telecom is sterk in VoIP, mobiel en internet. De bedrijfscultuur is vergelijkbaar, het portfolio is aanvullend en dit zorgt voor een compleet partnerschap.

De kracht van Van der Hoff ICT is het kunnen bieden van een toekomstgerichte ICT-totaaloplossing voor het MKB en grootzakelijk.

Kennisdeling speelt hierin een belangrijke rol. Door kennis en specialisaties onderling te delen kunnen wij u als klant optimaal van dienst zijn op het gebied van ICT. Daarnaast creëren we met het belang in Nox Telecom een stabiele positie binnen de ICT-markt.

Als klant kent u ons. Maar kent u Nox Telecom al? Zij bestaan 10 jaar en zijn gevestigd in Venray en Rotterdam (WTC). Nox Telecom bestaat uit een team van tien personen, die zich samen (net als wij) 110% inzetten voor hun klanten.

Wat verandert er voor u? Naast een breder aanbod en meer kennis in huis verandert er voor u verder niets. Van der Hoff ICT blijft zoals u van ons gewend bent uw vaste aanspreekpunt.

Wij zijn klaar voor de toekomst. U ook?
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

29 februari 2024

Microsoft 365 CoPilot: jouw slimme AI-assistent

  De slimme AI assistent van Microsoft is sinds vorige maand voor iedereen beschikbaar. Microsoft 365 CoPilot helpt je...

Lees meer
Wagenpark Van der Hoff ICT
19 december 2023

Van der Hoff ICT nieuws – december 2023

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT december 2023 Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze...

Lees meer