02 februari 2021

Van der Hoff ICT neemt een belang in Nox Telecom

Continu zijn wij bezig om onze kennis en kunde te ontwikkelen zodat wij u als klant mee kunnen nemen richting de toekomst. Om u te verzekeren van een toekomstbestendige dienstverlening heeft Van der Hoff ICT met ingang van januari 2021 een belang genomen in Nox Telecom.  Nox Telecom is sterk in VoIP, mobiel en internet. De bedrijfscultuur is vergelijkbaar, het portfolio is aanvullend en dit zorgt voor een compleet partnerschap.

De kracht van Van der Hoff ICT is het kunnen bieden van een toekomstgerichte ICT-totaaloplossing voor het MKB en grootzakelijk.

Kennisdeling speelt hierin een belangrijke rol. Door kennis en specialisaties onderling te delen kunnen wij u als klant optimaal van dienst zijn op het gebied van ICT. Daarnaast creëren we met het belang in Nox Telecom een stabiele positie binnen de ICT-markt.

Als klant kent u ons. Maar kent u Nox Telecom al? Zij bestaan 10 jaar en zijn gevestigd in Venray en Rotterdam (WTC). Nox Telecom bestaat uit een team van tien personen, die zich samen (net als wij) 110% inzetten voor hun klanten.

Wat verandert er voor u? Naast een breder aanbod en meer kennis in huis verandert er voor u verder niets. Van der Hoff ICT blijft zoals u van ons gewend bent uw vaste aanspreekpunt.

Wij zijn klaar voor de toekomst. U ook?
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

Video Conferencing set MVC840
21 juni 2022

Video Conferencing van Van der Hoff ICT

Video Conferencing Iedere organisatie werkt vandaag de dag online samen via diverse programma’s, zoals Teams of Zoom. Met Video...

Lees meer
Wagenpark Van der Hoff ICT
18 mei 2022

Van der Hoff ICT nieuws – mei 2022

Nieuwsoverzicht Van der Hoff ICT mei 2022 Op deze pagina vind je het belangrijkste ICT-nieuws van afgelopen periode. Deze...

Lees meer