20 december 2022

Terugblikken en vooruitkijken 2022 / 2023

Collega's in vergadering

Terugblik 2022

2022 zit er alweer bijna op en dat betekent dat we terugblikken op een bewogen jaar. Ik denk dat alle ondernemers wel kunnen zeggen dat ze dit jaar ECHT hebben moeten ondernemen en alle zeilen bij hebben moeten zetten om alles geregeld te kunnen krijgen.

Dit geld namelijk ook voor ons, waarbij we als team onze schouders eronder hebben gezet en een aantal keren hebben moeten “schakelen”. We hebben met ons team weer veel werk mogen verzetten en hebben leuke projecten opgeleverd waar we enorm trots zijn. Het team maar ook jullie als klant, bedankt voor het vertrouwen en het begrip in deze roerige tijd.

Ons moderne werkplek concept: De werkplek van Nu oplossing is door vele van onze klanten ook dit jaar weer omarmd en hebben weer heel wat bedrijven naar de Cloud mogen begeleiden.

Mede hierdoor zien we steeds meer beweging ontstaan in het flexibel werken en het werken op afstand. Door het gemak van onze VoIP 3CX premium telefooncentrale i.c.m. De werkplek van Nu en het uitleveren van vele laptops i.c.m. werkplekbeheer zorgen voor meer standaardisering in het ICT-landschap wat voor ieders vele voordelen biedt.

Gelukkig komt langzaam ook de bewustwording bij het MKB dat security een topprioriteit op de agenda dient te zijn. Ook dit jaar hebben we weer vele berichten gezien van bedrijven die gehackt zijn, een datalek hebben gehad of waar klantgegevens zijn buitgemaakt. Ook voor ons is én blijft security nummer 1 prioriteit. We gaan ook in 2023 weer door om jullie verder te adviseren en ondersteunen op ICT-security gebied.


Vooruitblik 2023

Voor ons gaat ook 2023 weer een mooi jaar worden met vele nieuwe projecten en het verbeteren van onze dienstverlening naar jullie als klant. Dit gaat we doen door te starten met de overschakeling naar een compleet nieuw ticketsysteem/ERP pakket. Hiermee zijn we in staat sneller te schakelen d.m.v. de juiste klant informatie en onze processen nog beter te optimaliseren.

Door deze stap te nemen, zetten we een volgende stap richting ons nieuwe doel, namelijk het kunnen borgen van informatie op een veilige en juiste manier waardoor we klaar zijn om een ISO 27001 certificaat te kunnen behalen.

Verder zien we de trends zich ook dit jaar weer voortzetten zoals het vele thuiswerken, samenwerken, op afstand vergaderen maar natuurlijk ook weer die security die écht op ieders agenda bovenaan dient te komen staan.

Dit alles gaan we weer afvangen met onze oplossing De werkplek van Nu waar we in 2023 nog een stapje verder gaan en Teams bellen gaan introduceren.

Als laatste is het ontzettend belangrijk voor ons als ICT-partij om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken. Onze medewerkers gaan ook in het nieuwe jaar weer verschillende trainingen en cursussen volgen om kennis op peil op te houden en met jullie te delen.

Wij als Van der Hoff ICT hebben er in ieder geval weer ontzettend veel zin in om jullie trouwe klanten weer te gaan ondersteunen en ontzorgen, adviseren en begeleiding in een zorgeloos 2023 op ICT-gebied!

 

Niels van der Hoff

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer
29 mei 2024

Microsoft Copilot

Op de automatische piloot door Microsoft Office 365 dankzij de Copilot gedreven door AI (Artificial Intelligence).  Binnen enkele minuten...

Lees meer