Team

Het team van Van der Hoff ICT staat altijd klaar voor haar klanten. Hieronder kunt u kennis maken met de gezichten achter Van der Hoff ICT.

 • Niels van der Hoff

  Niels van der Hoff

  Eigenaar / Systeembeheerder

  In 2009, op vrijdag de 13e, startte ik mijn eigen bedrijfje naast school. Tot zover heeft die datum geen ongeluk gebracht! Ik zorg voor de aansturing binnen het bedrijf, maar ga ook veel langs bij de klant. Na een klantbezoek vergeet ik standaard mijn autosleutels, dus mocht ik bij je langs komen, help me hier dan even aan herinneren!

  niels@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marc van den Heuvel

  Marc van den Heuvel

  Systeembeheerder

  Ik ben een manusje van alles. Van reparaties tot storingen: niks is mij te veel. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, daarom ben ik zelfs op zaterdag bezig met ICT. Al ga ik daarna natuurlijk wel de kroeg in met mijn vrienden!

  marc@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marcel Broers

  Marcel Broers

  Systeembeheerder

  Ik begon in 2016 bij Van der Hoff ICT als stagiair, maar maak inmiddels onderdeel uit van het vaste team: ik verzorg de VoIP-diensten en bied support aan onze klanten. In het weekend speel ik tafeltennis in competitieverband. Ik ping pong dus wat af tussen school, werk en sport!

  marcel@vanderhoffict.nl
 • Freek van Kessel

  Freek van Kessel

  Administratie

  Waar de rest ervoor zorgt dat de digitale enen en nullen op de juiste plek staan, doe ik dat administratief. In het weekend ben ik te vinden op het voetbalveld en maak ik graag muziek. Maatwerk is dus echt mijn ding: op het werk én in mijn vrije tijd.

  administratie@vanderhoffict.nl
 • Koen Keunen

  Koen Keunen

  Junior Supportmedewerker

  Ik ben de jongste van het stel, vandaar ‘junior’ supportmedewerker. In het weekend speel ik slagwerk. Maar ook bij Van der Hoff ICT raak ik de juiste noot!

  koen@vanderhoffict.nl
 • Youri Beelen

  Youri Beelen

  Systeembeheerder

  Ik ben bij Van der Hoff ICT vooral bezig met VoIP-diensten. Ook bereid ik zaken voor in onze werkplaats. Ik ben niet alleen de langste werknemer (1.91 meter), maar heb ook de langste baard van kantoor!

  youri@vanderhoffict.nl
 • Richard Raaijmakers

  Richard Raaijmakers

  Senior Systeembeheerder

  Ik ben de ‘senior’ bij Van der Hoff ICT, maar met mijn jonge geest kom ik prima mee met mijn jeugdige collega’s! Ik hou me bezig met het vernieuwen van onze diensten en het verhelpen van ingewikkelde storingen.

  richard@vanderhoffict.nl
 • Laurens Driessen

  Laurens Driessen

  Systeembeheerder

  Ik hou mij bezig met automatiseringsprojecten, support bieden aan klanten en werkzaamheden op locatie. Niks geen saaie ICT’er: bij mij moet je zijn voor de flauwe grappen!

  laurens@vanderhoffict.nl
 • Lonneke van Bakel

  Lonneke van Bakel

  Marketing- en communicatiemedewerker

  Als enige vrouw hier op kantoor moet ik mijn mannetje staan. Dat lukt me prima! Ik verzorg content zoals flyers en brochures maar ook de berichten op Facebook komen van mijn hand.

  lonneke@vanderhoffict.nl

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 54.159.51.118
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie