Team

Het team van Van der Hoff ICT staat altijd klaar voor haar klanten. Hieronder kunt u kennis maken met de gezichten achter Van der Hoff ICT.

 • Niels van der Hoff

  Niels van der Hoff

  Eigenaar / Systeembeheerder

  In 2009, op vrijdag de 13e, startte ik mijn eigen bedrijfje naast school. Tot zover heeft die datum geen ongeluk gebracht! Ik zorg voor de aansturing binnen het bedrijf, maar ga ook veel langs bij de klant. Na een klantbezoek vergeet ik standaard mijn autosleutels, dus mocht ik bij je langs komen, help me hier dan even aan herinneren!

  niels@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marc van den Heuvel

  Marc van den Heuvel

  Systeembeheerder

  Ik ben een manusje van alles. Van reparaties tot storingen: niks is mij te veel. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, daarom ben ik zelfs op zaterdag bezig met ICT. Al ga ik daarna natuurlijk wel de kroeg in met mijn vrienden!

  marc@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marcel Broers

  Marcel Broers

  Systeembeheerder

  Ik begon in 2016 bij Van der Hoff ICT als stagiair, maar maak inmiddels onderdeel uit van het vaste team: ik verzorg de VoIP-diensten en bied support aan onze klanten. In het weekend speel ik tafeltennis in competitieverband. Ik ping pong dus wat af tussen school, werk en sport!

  marcel@vanderhoffict.nl
 • Koen Keunen

  Koen Keunen

  Systeembeheerder

  Ooit begonnen als stagiair en inmiddels niet meer weg te denken. Als eerstelijns systeembeheerder bied ik support aan onze klanten. In het weekend speel ik slagwerk. Maar ook bij Van der Hoff ICT raak ik de juiste noot!

  koen@vanderhoffict.nl
 • Ilvy Maas

  Ilvy Maas

  Office Manager

  Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van de dagelijkse administratie tot het in kaart brengen van bedrijfsprocessen. Hiernaast houd ik me veel bezig met personeelszaken én bestel ik de koffie!

  ilvy@vanderhoffict.nl
 • Word jij onze nieuwe collega?

  Word jij onze nieuwe collega?

  Lees meer over onze openstaande vacatures!

  Wegens groei zoeken wij nieuwe collega’s!

  Ben jij op zoek naar een leuke baan in de ICT waar je jouw ervaring optimaal kan inzetten? Waarbij je werkzaamheden net zo divers zijn als onze klanten? Waar je samenwerkt met zeven gezellige collega’s?

  Dan is Van der Hoff ICT de werkplek voor jou! Benieuwd wat naar onze openstaande vacatures? Klik op deze link.

  niels@vanderhoffict.nl
 • Ferry Kregting

  Ferry Kregting

  Senior systeembeheerder

  Bij Van der Hoff ICT ben ik werkzaam bij de tweedelijns support. Hier werk ik aan complexere vraagstukken  van onze klanten.

  Om onze klanten te ondersteunen maak ik heel wat digitale km’s. In het weekend maak ik echter liever km’s op mijn motor.

  ferry@vanderhoffict.nl
 • Leon van Es

  Leon van Es

  Medewerker binnendienst

  Als leverancier heb je misschien al eens contact met me gehad. Binnen Van der Hoff ICT houd ik me namelijk bezig met de inkoop. Gelukkig voor mijn collega’s, want ik bestel ook de lunch op vrijdagmiddag!

  leon@vanderhoffict.nl
 • Dirk Bankers

  Dirk Bankers

  Systeembeheerder
  Bij Van der Hoff ICT ben ik zowel op kantoor als bij klanten op locatie te vinden. Het beantwoorden van klantvragen, geven van advies en opleveren van ICT projecten op locatie, ik doe het allemaal! In mijn vrije tijd volg ik graag de Formule 1. Net als Nederlands beste coureur is mijn motto ‘Gas d’r op‘!
  dirk@vanderhoffict.nl
 • Ashwin Tax

  Ashwin Tax

  Systeembeheerder

  Hebben we elkaar al eens gesproken? Als supportmedewerker ben ik namelijk vaak aan het bellen!
  Naast het beantwoorden van klantvragen geef ik graag advies en houdt ik me bezig met het voorbereiden van hardware.
  Om me te ontspannen kun je mij in het weekend terugvinden op de camping. Hier heb ik een mooie seizoensplek, waar ik helemaal tot rust kom.

  ashwin@vanderhoffict.nl

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 44.192.22.242
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie