Team

Het team van Van der Hoff ICT staat altijd klaar voor haar klanten. Hieronder kunt u kennis maken met de gezichten achter Van der Hoff ICT.

 • Niels van der Hoff

  Niels van der Hoff

  Eigenaar / Systeembeheerder

  In 2009, op vrijdag de 13e, startte ik mijn eigen bedrijfje naast school. Tot zover heeft die datum geen ongeluk gebracht, want na het afronden van mijn opleiding ICT Systeembeheerder ben ik fulltime verder gegaan met Van der Hoff ICT. Ik zorg voor de aansturing binnen het bedrijf, maar ga ook veel langs bij de klant. Na een klantbezoek vergeet ik standaard mijn autosleutels, dus mocht ik bij je langs komen, help me hier dan even aan herinneren!

  niels@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marc van den Heuvel

  Marc van den Heuvel

  Systeembeheerder

  Ik ben een manusje van alles. Van reparaties tot storingen: niks is mij te veel. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, daarom ben ik zelfs op zaterdag bezig met ICT. Al ga ik daarna natuurlijk wel de kroeg in met mijn vrienden!

  marc@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marcel Broers

  Marcel Broers

  Systeembeheerder

  Ik begon bij Van der Hoff ICT als stagiair, maar maak nu onderdeel uit van het vaste team. Onlangs ben ik begonnen aan een BBL-opleiding ICT. In het weekend speel ik tafeltennis in competitieverband. Ik ping pong dus wat af tussen school, werk en sport!

  marcel@vanderhoffict.nl
 • Freek van Kessel

  Freek van Kessel

  Administratie

  Waar de rest ervoor zorgt dat de digitale enen en nullen op de juiste plek staan, doe ik dat administratief. Net als de helft van het bedrijf ben ik afkomstig uit De Rips. In het weekend ben ik te vinden op het voetbalveld, waar mijn collega’s Marc en Niels meestal náást te vinden zijn. Daarnaast maak ik graag muziek. Maatwerk is dus echt mijn ding: op het werk én in mijn vrije tijd.

  administratie@vanderhoffict.nl
 • Koen Keunen

  Koen Keunen

  Stagiair

  Koen komt een half jaar ervaring op doen als stagiair. Afkomstig uit Milheeze

  koen@vanderhoffict.nl

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 54.162.227.37
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie