Team

Het team van Van der Hoff ICT staat altijd klaar voor haar klanten. Hieronder kunt u kennis maken met de gezichten achter Van der Hoff ICT.

 • Niels van der Hoff

  Niels van der Hoff

  Eigenaar / Systeembeheerder

  In 2009, op vrijdag de 13e, startte ik mijn eigen bedrijfje naast school. Tot zover heeft die datum geen ongeluk gebracht! Ik zorg voor de aansturing binnen het bedrijf, maar ga ook veel langs bij de klant. Na een klantbezoek vergeet ik standaard mijn autosleutels, dus mocht ik bij je langs komen, help me hier dan even aan herinneren!

  niels@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marc van den Heuvel

  Marc van den Heuvel

  Systeembeheerder

  Ik ben een manusje van alles. Van reparaties tot storingen: niks is mij te veel. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, daarom ben ik zelfs op zaterdag bezig met ICT. Al ga ik daarna natuurlijk wel de kroeg in met mijn vrienden!

  marc@vanderhoffict.nl LinkedIn
 • Marcel Broers

  Marcel Broers

  Systeembeheerder

  Ik begon in 2016 bij Van der Hoff ICT als stagiair, maar maak inmiddels onderdeel uit van het vaste team: ik verzorg de VoIP-diensten en bied support aan onze klanten. In het weekend speel ik tafeltennis in competitieverband. Ik ping pong dus wat af tussen school, werk en sport!

  marcel@vanderhoffict.nl
 • Koen Keunen

  Koen Keunen

  Systeembeheerder

  Ooit begonnen als stagiair en inmiddels niet meer weg te denken. Als eerstelijns systeembeheerder bied ik support aan onze klanten. In het weekend speel ik slagwerk. Maar ook bij Van der Hoff ICT raak ik de juiste noot!

  koen@vanderhoffict.nl
 • Youri Beelen

  Youri Beelen

  Systeembeheerder

  Ik ben bij Van der Hoff ICT vooral bezig met VoIP-diensten. Ook bereid ik zaken voor in onze werkplaats. Ik ben niet alleen de langste werknemer (1.91 meter), maar heb ook de langste baard van kantoor!

  youri@vanderhoffict.nl
 • Laurens Driessen

  Laurens Driessen

  Systeembeheerder

  Ik hou mij bezig met automatiseringsprojecten, support bieden aan klanten en werkzaamheden op locatie. Niks geen saaie ICT’er: bij mij moet je zijn voor de flauwe grappen!

  laurens@vanderhoffict.nl
 • Tom Hermsen

  Tom Hermsen

  Systeembeheerder

  Bij Van der Hoff ICT biedt ik eerstelijns support aan klanten. Daarnaast richt ik me op de interne automatisering. In het weekend breng ik ook tijd door achter de pc, maar dan vooral om muziek te maken!

  tom@vanderhoffict.nl
 • Ilvy Maas

  Ilvy Maas

  Office Manager

  Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van de dagelijkse administratie tot het in kaart brengen van bedrijfsprocessen. Hiernaast houdt ik me veel bezig met personeelszaken én bestel ik de koffie!

  ilvy@vanderhoffict.nl
 • Ferry Kregting

  Ferry Kregting

  Senior systeembeheerder

  Bij Van der Hoff ICT ben ik werkzaam bij de tweedelijns support. Hier werk ik aan complexere vraagstukken  van onze klanten.

  Om onze klanten te ondersteunen maak ik heel wat digitale km’s. In het weekend maak ik echter liever km’s op mijn motor.

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 35.172.233.215
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie