Cloud Diensten

Inspelen op de snel veranderende markt kan makkelijk en snel door over te stappen op werken in de Cloud. Overal toegang tot bedrijfsdata, e-mail en gedeelde agenda’s. Kies voor gemak!

plan vrijblijvend een afspraak in

Klaar voor het moderne werken?

Cloud solutions of diensten veranderen de markt voor ICT oplossingen razendsnel. Het gebruik van dit soort diensten brengt verschillende mogelijkheden met zich mee, zowel voor ZZP’ers als voor MKB’ers.
Van der Hoff ICT biedt verschillende cloud diensten aan om uw ICT in te richten voor het nieuwe, moderne werken. Op die manier kan er gemakkelijk met meerdere mensen, op verschillende locaties worden gewerkt.

Werken in de cloud kan met ieder budget. Het enige wat nodig is om te starten is een pc of laptop en een internetverbinding. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen en de mogelijkheden samen met ons te bespreken!

Voordelen van werken in de cloud
  • Flexibiliteit: klein beginnen en uitbreiden naar behoefte. Een online werkplek groeit met uw bedrijf mee! Ook kunt u werken waar en wanneer u wilt.
  • Efficiëntie: samenwerken wordt een stuk eenvoudiger, door het makkelijk delen van data. Daarnaast biedt een online backup optimale beveiliging tegen dataverlies.
  • Kostenbesparing: geen dure investeringen in softwarepakketten, maar vaste en schaalbare tarieven.
Ons aanbod in cloud diensten

Vrijblijvend een afspraak inplannen

We zijn er van bewust dat elke situatie en elk bedrijf uniek is. We bekijken graag tijdens een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden en uw wensen om zo tot een geschikte oplossing te komen.

Telefonisch of per e-mail een afspraak inplannen is natuurlijk ook mogelijk.

Bel 0485 - 520324
Of mail info@vanderhoffict.nl

Afspraakformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 44.192.22.242
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie