Bedrijfsautomatisering

Met meerdere medewerkers of locaties werken behoeft een gedegen netwerk. Samen kunnen werken aan Word-bestanden en op elke computer mail kunnen lezen zijn voorbeelden waarbij automatisering om de hoek komt kijken.

plan vrijblijvend een afspraak in

Bedrijfsautomatisering van A tot Z

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw bedrijf kan geen dag zonder ICT: van PC’s, laptops en printen tot Microsoft Office en e-mailen. Werkt u in uw bedrijf met meerdere mensen of op meerdere locaties? Dan is een goede ICT-omgeving is van groot belang. Van der Hoff ICT begrijpt dat u zich voornamelijk wilt focussen op kernactiviteiten. Daarom nemen we graag uw zorg uit handen: we leveren, beheren en beveiligen uw complete ICT.

We zijn ons er van bewust dat elke situatie en elk bedrijf uniek is. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden en úw wensen om zo tot een geschikte oplossing te komen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Vrijblijvend een afspraak inplannen

We zijn er van bewust dat elke situatie en elk bedrijf uniek is. We bekijken graag tijdens een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden en uw wensen om zo tot een geschikte oplossing te komen.

Telefonisch of per e-mail een afspraak inplannen is natuurlijk ook mogelijk.

Bel 0485 - 520324
Of mail info@vanderhoffict.nl

Afspraakformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 44.192.22.242
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie