29 maart 2021

Nieuwsbericht InZaken

Hoe blijven onze ICT oplossingen toekomstgericht?

In de snel veranderende wereld waarin we leven is het belangrijk om de strategie te blijven aanpassen. De ICT en telefonie oplossingen worden een steeds groter onderdeel van deze strategie. Ook de ontwikkelingen binnen de ICT branche volgen elkaar razendsnel op. Dus hoe zorg je ervoor dat de ICT oplossingen actueel blijven en op elkaar zijn afgestemd?

Video vergaderen, thuiswerken, (cyber)security, moderne werkplek. Deze termen heb je de afgelopen tijd ongetwijfeld veel gehoord. In deze bijzondere tijden wordt er steeds meer thuis gewerkt. We maken meer gebruik van video vergaderen en het digitaal delen van bestanden. Flexibel kunnen werken is nog belangrijker geworden. Om efficiënt, flexibel en veilig te kunnen werken is het belangrijk dat de ICT en telefonie diensten op elkaar zijn afgestemd. Van der Hoff ICT helpt jou als ondernemer hier graag bij. We geven persoonlijk advies over inrichten van de ICT oplossingen, afgestemd op elkaar, de organisatie en de strategie. We zorgen voor grip op je ICT omgeving door overzichtelijke en begrijpbare oplossingen te bieden.

Als ondernemer moet je kijken naar de toekomst. De verwachting is, dat er na de pandemie meer thuis gewerkt gaat worden dan voorheen. Als ondernemer is het dan belangrijk om vooruit te denken als het gaat om de ICT oplossingen. Het werken vanuit huis moet namelijk wel efficiënt, flexibel én veilig blijven. Van der Hoff ICT kan je hierbij ondersteunen. We adviseren toekomstgericht en implementeren duurzame ICT oplossingen. Door met elkaar in contact te blijven zorgen we ervoor dat je onderneming toekomstbestendig is én blijft.

Geschreven door

Lees meer berichten

Meer ICThema's

25 juni 2024

Even voorstellen… – Ward Eikelboom

Een bekende goedlachse collega in de schijnwerpers: Ward Eikelboom. Deze jonge gedreven Microsoft specialist is met zijn grote glimlach...

Lees meer
07 juni 2024

NIS 2

NIS2 gaat ondanks het uitblijven van wetgeving in NL (voor nu) toch een belangrijke rol spelen NIS, een afkorting...

Lees meer