Glasvezel

Elke dag worden er ontelbaar veel bytes over en weer gestuurd door middel van het internet. Wanneer u een e-mail stuurt met een bijlage bijvoorbeeld, of als u gebruik maakt van een online opslagruimte. Zelfs bij het bezoeken van een website vindt er dataverkeer plaats. Alle reden om te zorgen voor een snelle en betrouwbare internetverbinding die wordt geboden met een glasvezelnetwerk.

Wat betekent het glasvezelnetwerk voor u?

De aanleg van het glasvezelnetwerk in uw regio biedt u als bedrijf nieuwe kansen. Door slim in te spelen op de aanleg van glasvezel kunt u in de nabije toekomst efficiënter, makkelijker én sneller te werk gaan. Daarnaast bent u met glasvezel klaar voor aanstaande veranderingen op het gebied van automatisering en digitalisering.

Waar valt voor uw bedrijf winst te halen? En hoe haalt u het maximale uit de kansen die glasvezel u te bieden heeft? Wij gaan graag samen met u aan de slag om antwoord te vinden op deze vragen, zodat u optimaal in kunt spelen op de kansen van morgen.

Van der Hoff ICT ontzorgt uw onderneming van begin tot eind en helpt bij het organiseren van uw gehele ICT-structuur. Op die manier kunt u zich volledig blijven focussen op uw onderneming. Wanneer u de overstap maakt naar glasvezel hebben wij u onder meer het volgende te bieden:

  • Installatie op maat
  • Volledige ondersteuning bij alle Cloud diensten
  • VoIP telefonie
  • Onafhankelijk advies over dienstaanbieders

Van der Hoff ICT is een snelgroeiend bedrijf in de ICT-sector en al ruim tien jaar een begrip in de regio. Door deze ervaring hebben we de expertise in huis om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze op het gebied van glasvezel. Wij zetten ons graag in om samen met u het maximale uit het glasvezelnetwerk te halen.

  • Glasvezel verbindingen voor de zakelijke markt
  • Onafhankelijk advies over dienstaanbieders
  • ICT oplossingen, IPTV, cloud diensten
  • WiFi, bekabeling, netwerkproducten
  • VoIP telefonie, IP camera's
  • Installatie op maat

Aanmeldformulieren

Kies uw gemeente

Momenteel wordt er in diverse gemeenten hard gewerkt aan de realisatie van het glasvezelnetwerk. Wanneer u hieronder op het logo van uw gemeente klikt, krijgt u een overzicht van de beschikbare aanbieders. U maakt zelf de keuze bij welke aanbieder u een abonnement af wilt sluiten.

Alles onder één dak
met één aanspreekpunt

Door uw inschrijving via Van der Hoff ICT te doorlopen heeft u één aanspreekpunt. ontvangt u hulp bij vragen gericht op uw organisatie. Omdat wij weten dat er glasvezel is aangesloten, kunnen wij de juiste ondersteuning bieden en advies geven over de te koppelen producten. Ook kan Van der Hoff ICT snel helpen bij problemen.

Naast onze ondersteuning bij glasvezel biedt Van der Hoff ICT een uitgebreide dienstverlening op het gebied van ICT. Hierbij bieden wij oplossingen voor bedrijfsautomatisering, cloud diensten en VoIP telefonie. Bekijk onze oplossingen of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedrijfsautomatisering

We nemen voor bedrijven de volledige automatisering uit handen. We leveren, installeren en beveiligen uw complete ICT.

meer informatie

Cloud Diensten

Werken in de cloud: overal toegang tot bedrijfsdata, e-mail en gedeelde agenda’s is een korte samenvatting van de mogelijkheden.

meer informatie

VoIP Telefonie

VoIP telefonie is momenteel de beste oplossing op de markt voor zakelijk bellen. Wij kunnen u daarin volledig ontzorgen.

meer informatie

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 3.233.219.62
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie