01 mei 2024

Even voorstellen… – Ashwin Tax

Mensen die bekend zijn met Van der Hoff ICT zullen hem ongetwijfeld wel eens gezien en/of gehoord hebben. Sinds 2021 draagt Ashwin zorg voor de dagelijkse gang van zaken op het gebied van supportvragen, zowel telefonisch als per e-mail. Deze rots in de branding reikt met zijn expertise van Mircrosoft365 tot en met VoIP telefonie en staat altijd klaar als het gaat over de back-up van klanten. 

Waar Ashwin zich dagelijks mee bezighoudt

Zelf beschrijft hij zijn werkzaamheden als heel divers en uiteenlopend. Zo is hij voor verschillende klanten een vast aanspreekpunt. Collega’s zoeken hem vaak op voor vragen op het gebied van telefonie en back-up. Waar hij ze maar al te graag met veel passie over informeert.

Een absolute kenner op het gebied van 3CX VoIP telefonie 

Waar Ashwin ooit begon met supportvragen, beschikt hij inmiddels over een 3CX Advanced certificaat. Nu bereidt hij veel centrales voor, zorgt hij dat hij de verwachtingen en wensen van de klant kan waarmaken en is hij steeds vaker ook op locatie te vinden voor opleveringen en ondersteuning. 

Een echte teamplayer met hart voor zijn collega’s en klanten 

Van het werken met en voor collega’s en klanten, krijgt Ashwin de meeste energie. Hij hecht waarde aan de menselijke kant van het werk. ‘Het is zowel belangrijk dat we zakelijk maar ook op persoonlijk vlak samen door één deur kunnen;’ – aldus Ashwin. Met collega’s het weekend bespreken, buiten werktijd nog even een drankje doen, en voor elkaar klaarstaan wanneer dat nodig is, zijn belangrijke momenten. Voor zijn (vaste) klanten staat hij altijd paraat met het juiste advies of antwoord op de vraag. Hij kent hun wensen en weet wat er speelt. Hij koestert dan ook de band die hij met velen heeft!  

Geschreven door Niels van der Hoff

Naast dat Niels Van der Hoff ICT heeft opgericht is hij een van de meest ervaren
systeembeheerders die regelmatig zijn kennis deelt in onze blogs.

Lees meer berichten

Meer ICThema's

16 april 2024

Even voorstellen… – Niels van der Hoff 

Wij zijn jouw partner die begrijpt dat elke seconde telt en fungeren als verlengstuk van jouw team. Dit doen...

Lees meer
29 februari 2024

Microsoft 365 CoPilot: jouw slimme AI-assistent

  De slimme AI assistent van Microsoft is sinds vorige maand voor iedereen beschikbaar. Microsoft 365 CoPilot helpt je...

Lees meer